Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Kenan Çoban Kimdir (https://www.forumaski.com/biyografiler/122997-kenan-coban-kimdir.html)

Perii 23.07.2014 09:50

Kenan Çoban Kimdir
 
Kenan Çoban Kimdir
Kenan Çoban, Kenan Çoban Kimdir, Kenan Çoban Hakkında, Kenan Çoban Oynadığı Diziler, Kenan Çoban Kaç Yaşında, Beyaz Karanfil Dizisi Kenan Çoban Kimdir

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kenan Çoban Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Kenan Çoban 22 Ocak 1975 yılında Elazığ’da doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Elazığ’da tamamlamıştır. Elazığ’ın Ticaret ve Meslek Lisesi mezunudur. Bu liseden mezun olan Kenan Çoban, Antalya ve Ankara illeri içerisinde özel bazı eğitim kurumlarında spor eğitmenliği yapmıştır. Kurtlar Vadisi ise onun ilk dizi ve oyunculuk deneyimidir.
Kenan Çoban, birçok spordan hoşlanan bir oyuncudur ve bu sporlar genellikle tekvando, ata binmek, atletizm, futbol ve basketbol olarak göze çarpıyor. Boş vakitlerinde bol bol spor yaptığını ve yine vakti artar ise sinemaya gidip film incelediğini ve izlediğini söylemiştir. En çok tıpkı Kurtlar Vadisi gibi aksiyon filmlerinden hoşlanan bir kişiliğe sahip kendisinin sürekli olarak aksiyon filmlerini izlediğini söylüyor.

En büyük hayali ise özel harekâtta vurucu tim olarak çalışmak istediğiymiş. Aksiyon seven biri için pekte ters düşmeyecek bir hayal bu. Kendini son derece titiz ve disiplinli biri olarak gören Kenan Çoban bu konuda kendi hakkında şu cümleleri sarf ediyor:

“HER İŞTE ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPARIM VE VERİLEN HER GÖREVİ YERİNE GETİRENE KADAR ÇALIŞIRIM…”

Boyu: 1, 78

Kilosu: 80


Saat: 14:41

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.