Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Kim Kardashian boyu - Kim Kardashian kaç yaşında - Kim Kardashian kaç kilo (https://www.forumaski.com/biyografiler/123237-kim-kardashian-boyu-kim-kardashian-kac-yasinda-kim-kardashian-kac-kilo.html)

YeşiL6 24.07.2014 18:12

Kim Kardashian boyu - Kim Kardashian kaç yaşında - Kim Kardashian kaç kilo
 
Kim Kardashian boyu - Kim Kardashian kaç yaşında - Kim Kardashian kaç kilo

kim kardashian vücut ölçüleri, kim kardashian boxer, kim kardashian, kim kardashian ekşi, kim kardashian kimdir, kim kardashian zeki

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Gerçek (ilk) Adı : Kimberly Noel "Kim" Kardashian

Doğum Yeri : Los Angeles

Doğum Tarihi : 21 Ekim 1980 (21.10.1980) 33 Yaşında

Boyu : 159 cm

Saç Rengi :Siyah

Göz Rengi: Koyu Kahverengi

Vücut Ölçüleri :2-67-101

Kilo : 64 Kg

Giysi Bedeni : 34

Ayakkabı Numarası: 40

Kim Kardashian tam ismi Kimberly Noel Kim Kardashian olarak geçer ancak biz yanlızca Kim Kardashian olarak tanımışızdır . 21 Ekim 1980 doğum yapmış olan güzel yıldız Los Angeles eyaletinde doğmuştur . Amerika magazin dünyasının yıldızlarından birisidir kendi ve her yaptığı bir an önce hemen muhtıra magazin programlarında , dergilerde yer almaktadır . Yanlızca Amerika değil dünyanın tüm ülkelerinde bilinen Kim Kardashian yaptıklarıyla Ülkemiz’de de magazin dünyasında boy boy görüntüleri ve videoları görüntülenmektedir . Kim Kardashian baba için Ermeni , annesi ise İskoçya ve Hollanda asıllıdır . Toplumsal hayatında yaptıklarıyla gündeme oturan Kim Kardashian E! Kanalında yayınlanan bir takım yazılımlarıyla de bilinmektedir . Kim Kardashian ek olarak modellik , aktrislik , stilistlik , prodüktörlük ve şarkıcılıkta yapmaktadır . Ek Olarak Kim Kardashian ‘ın iş kadınlığı rolü de vardır . Esasen yaptığı işlerin bir çoğu da onu iş kadını konumuna sokmaktadır .

.....
Kim Kardashian tüm bunlarında yanında çeşitli faaliyetlerde de boy göstermiştir . Misal olarak jüri üyeliği yapan Kim Kardashian misafir oyuncu olarak da çeşitli dizi ve filmlerde boy göstermiştir . Ülkemiz’de yayınlanan ” Yok Şöyle Dans ” programının Amerikan çeşidi olan Dancing With the Stars yani Türkçe manası Yıldızlarla Dans programına katılarak hünerlerini sergilemiştir . Ek Olarak Kim Kardashian iş dünyasında oldukça başarılıdır , bunlardan bir misal verecek olursa çeşitli parfümler çıkarmıştır ve bu parfümler çok fazla ilgi görmüştür . Bunlarında yanında Amerika televizyonlarında yayınlanan bir öte program Amerika Yıldızını Arıyor ‘da jüri üyeliği yapmıştır . Bu program Amerika’da çok izlenmektedir , esasen ecnebi ülkelerde çok tutulan bu programlar ülkemizde de çeşitli adlar altında yayınlanmaktadır . Kim Kardashian Farklı Bir Film ve Vadinin Melekleri isimli filmlerde oynamıştır . Bu filmlerde ek olarak Carmen Electra ‘da oynamıştır . How I Met Your Mother isimli tv dizisinde de oyun almıştır Kim Kardashian . Bu komedi dizisi ülkemizde de birkaç kişiler için takip edilmektedir . Kim Kardashian ek olarak kitap , dvd çıkarıp , web üzerinden de kendine bir blog açmıştır . Bu blog üzerinden ayakkabı satış servisini başlatan Kim Kardashian kız kardeşleri ile DASH isimli bir elbise butiği açmıştır .
Kim Kardashian Kökeni
Kardashian ailesi Abd’ne iştirak eden 4 . nesil da bulunmuştur . Babası Amerika’da ünlü avukatlardan biri olan Robert Kardashian ve annesi Kris Jenner’dir . Babası Osmanlı Ermeni’si ve Rus Ermeni’si olarak bilinmektedir . Büyükbabası Los Angeles’e Osmanlı İmparatorluğu’ndan göç etmiştir . Büyükbabasının eşi ise Türk’tür . Kardashian Türkçe de Taşçıoğlu manasına gelir . Ancak Kim Kardashian kendisini tamamiyle bir Ermeni olarak gördüğünü her defasında dile getirmiştir .


Saat: 09:40

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.