Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Nil Karaibrahimgil kimdir (https://www.forumaski.com/biyografiler/129912-nil-karaibrahimgil-kimdir.html)

Bia 05.09.2014 11:53

Nil Karaibrahimgil kimdir
 
Nil Karaibrahimgil kimdir

Nil Karaibrahimgil yaşı,Nil Karaibrahimgil nereli,Nil Karaibrahimgil bebeği,Nil Karaibrahimgil resimleri,Nil Karaibrahimgil şarkıları,Nil Karaibrahimgil albümleri,Nil Karaibrahimgil konserleri,Nil Karaibrahimgil gözleri, Nil Karaibrahimgil müzikleri,Nil Karaibrahimgil eşi,Nil Karaibrahimgil biyografisi,Nil Karaibrahimgil biyografi,Nil Karaibrahimgil hayatı,Nil Karaibrahimgil evlendi,Nil Karaibrahimgil kim,Nil Karaibrahimgil resimleri,Nil Karaibrahimgil twitter,Nil Karaibrahimgil instagram

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


17 Ekim 1976 yılında Ankara’da hayata gözlerini açan Nil Karaibrahimgil müzisyen olan babası Suavi gibi o da sürekli ünlü bir müzisyen olma hayali ile yaşamış. Babası Suavi Müzikomani, Gurbetçi ve Biz Sizi Ararız adlı eserleri ile döneme damga vurmuş bir sanatçıydı. Nil’in banası gibi dedesi Selami Karaibrahimgil de müzisyendi. Bu sebeple müzisyen bir aileden gelmiş olmanın verdiği sanatsal bir bakış ile hareket ediyordu.

10 yaşına kadar Ankara’da yaşayan aile daha sonra İstanbul’a geçti. Nil bu durumu ilk zamanlarda yadırgasa da sonradan İstanbul’u çok sevecekti. Henüz 12 yaşındayken ilk bestesini yapan Nil Karaibrahimgil bir süre sonra piyano ve gitar çalmayı da öğrenecekti. Ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra bir ara ilgi duyduğu alan için Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü okumaya başladı. Okul okuduğu zamanlarda reklam sektörüne ilgi duyan Nil boş arda kalan zamanlardan Sertap Erener’in ağabeyi olan Serdar Erener’in reklam ajansına giderek orada part time çalışırdı. Öğrenciyken ilgi duyarak girdiği reklam ajansında çok önemli işler beceren Nil Karaibrahimgil okul bittikten sonra bu işi daha profesyonelce yapmaya başladı. Çok önemli bir proje geliştiren Nil sektörün en önemli ödüllü olarak bilinen Kristal Elma ödülünü aldı. Bu başarısı ile giderek tanınmaya başlayan Nil Turkcell operatöründen reklam teklifi alarak Özgür Kız sloganı ile Türkiye’de de artık tanınan biri haline gelmişti. Daha sonra Ben Özgürüm şarkısını Tarkan ile seslendirmiştir.

Özellikle bu reklam ve serilerinden sonra tüm Türkiye’de büyük bir popülarite sahibi olan Nil Karaibrahimgil aynı zamanda önemli hayran kitlesi de edindi. Küçüklüğünden beri hayallerini kurduğu albümü artık yapabilecekti. 2002 yılında Ozan Çolakoğlu önderliğinde yaptığı albümün çıkış parçası XL ile büyük yükseliş devam ediyordu. Bu şarkı dışında Evlenmek Gerek, Kek ve Erkekler de çok beğenilen diğer parçalardı.

Reklam sektörünü de bırakmayan Nil her iki alanda da adeta başarılarını perçinliyordu. İlk albümünden sonra ikincisi için de çalışmalara başlayan Nil, Nil FM adlı yeni albümü ile ilk albümünün üzerine ekleyerek yeni bir başarı elde ediyordu. Bu albümde özellikle Bütün Kızlar Toplandık, Bronzlaşmak, Gitme Yoksa ve Akbaba parçaları büyük beğeni toplayarak haftalarca listelerde ilk sıraları aldı. Başarılarını devam ettirmek isteyen Nil arada Çocuk da Yaparım Kariyer de adlı bir single çıkardı.

2006 senesinde 3. Albümünü de piyasaya süren Nil Karaibrahimgil Tek Taşımı Kendim Aldım albümü ile artık sektörde önemli bir yerinin olduğunu göstermiştir.

Aytaşı 05.09.2014 15:46

Cevap: Nil Karaibrahimgil kimdir
 
Çok hoş biri,güzel ve zeki.:)

Bia 05.09.2014 15:55

Cevap: Nil Karaibrahimgil kimdir
 
Alıntı:

Amazonn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 679778)
Çok hoş biri,güzel ve zeki.:)

Kesinlikle (L)

Amente 05.09.2014 15:57

Cevap: Nil Karaibrahimgil kimdir
 
Ben bu kızı İzmirli sanıyordum :)


Saat: 11:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.