Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Ian Somerhalder Kimdir? | The Vampire Diaries Damon'un Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/136894-ian-somerhalder-kimdir-vampire-diaries-damonun-biyografisi.html)

LifeisBeauty 01.11.2014 18:31

Ian Somerhalder Kimdir? | The Vampire Diaries Damon'un Biyografisi
 
Ian Somerhalder Kimdir? | The Vampire Diaries Damon'un Biyografisi
Ian Somerhalder resimleri, Ian Somerhalder fotoğrafları, Ian Somerhalder avatarları, Ian Somerhalder kimdir, Ian Somerhalder evli mi, Ian Somerhalder'in kariyeri, Ian Somerhalder'in boyu kaç, Ian Somerhalder'in sevgilisi kim, Damon fotoğrafları, Damon avatarları, Damon resimleri, Damon kimdir


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kariyer Öncesi

Ian Somerhalder, masaj terapisti Edna Somerhalder ve müteahhit Robert Somerhalder'ın oğlu olarak Covington, Louisiana'da doğmuş, büyümüştür. Bob adında eski bir profesyonel bisikletçi, erkek kardeşi ve Robyn adında bir radyo ve televizyon gazetecisi kız kardeşi bulunmaktadır. Babası Fransız ve İngiliz kökenlidir. Annesinin ise kökeni İrlanda ve Choctaw kabilesine dayanmaktadır. Somerhalder soyadı onu evlat edinen büyük büyük dedesinden gelmiştir. Somerhalder'ın biyolojik büyük büyükdedesi ise varlıklı bir İngiliz toprak sahibidir. Göçmen bir işçiye, hamile kalan metresiyle evlenmesi ve bebeğe adını vermesi için para ödemiştir. Biyolojik büyük büyükdedesinin soyadı Hull'dır.

Somerhalder on üç yaşındayken anne ve babası boşanmıştır. Ian annesinin yanında büyümüş ve annesini bir söyleşisinde "Çok inançlı biri." olarak tanımlamıştır. Somerhalder Katolik okulunda eğitim görmüştür. Annesi onu doğuya özgü tıbbî ve organik gıdalarla besleyerek büyütmüştür. Somerhalder bu konuyla ilgili olarak "Bebek mamamı annem hazırlardı ve beni mavi-yeşil algler ile oyalardı belki de ilkokul üçten beri. Hiç şeker kullanmadım, beyaz ekmek ya da beyaz unlu ürünler tüketmedim. Ev yapımı alkolsüz bira ve soya ile büyüdüm". Bir söyleşisinde Ian, "Fast-Food yiyemem. On yıldır McDonald's dan alışveriş yapmadım. Her gün balık yiyorum." diye açıklama yapmıştır. Ailesi 2005 yılında Louisiana'daki Katrina kasırgasından büyük boyutta etkilenmiş ve Haziran 2007'ye kadar toparlanamamıştır. Somerhalder "Harika bir çocukluk geçirdim. Atlarımız, motorsikletlerimiz ve botlarımız vardı; ancak ben hep daha fazla istedim. Daha büyük bir at, daha hızlı bir bisiklet vs." demiştir. "İlkokulun sonunda daha 10 yaşlarındayken Edna bana dışarı açılmamı ve hayatımı modellik yaparak kazanmamı önerdi. Ben de hemen kabul ettim ve sonrasında New York'taki Ford ajansında 3 yıllık sözleşmeyle çalışmaya başladım." diyen Somerhalder on yaşındayken annesinin desteğiyle modelliğe başlamış ve aralarında Gucci'nin de bulunduğu birkaç ünlü markanın modelliğini yapmıştır.

Somerhalder, on yedi yaşında oyunculuk dersleri almaya başlamıştır. On dokuz yaşında ise ünlü oyuncu koçu William Esper'le çalışmaya başlamıştır.

Kariyeri

Somerhalder, kariyerine modellikle başlamıştır. New York, Paris, Londra, Milano gibi şehirlerde Calvin Klein, American Eagle Outfitters, Dolce & Gabbana, Gucci, Versace ve Guess gibi markaların modelliğini yapmıştır. Ian, iki sezon boyunca Guess in yüzü olmuştur. Somerhalder, modelliğe DNA Models ile çalışarak devam etmektedir.

Somerhalder 2000 yazında Young Americans adlı Dawson's Creek benzeri kısa süren bir WB dizisinde yer almıştır. Dizide, prestijli bir yatılı okulun dekanının oğlu olan, okul arkadaşına aşık Hamilton Fleming'i canlandırmıştır. Dizi Havre de Grace, Maryland'de çekilmiştir.

2002'de ilk büyük rolü olan; James Van Der Beek, Shannyn Sossamon ve Jessica Biel ile birlikte Bret Easton Ellis'in romanı The Rules of Attraction'ın Roger Avary tarafından uyarlanan filminde, biseksüel karakter Paul Denton'ı oynamıştır.

Televizyondaki işleri arasında Smallville, CSI: Miami, Law & Order gibi diziler bulunmaktadır.

2004'te Lost adlı TV dizisinde kariyeri için dönüm noktası olan Boone Carlyle rolünü üstlendi. Canlandırdığı karakter dizinin birinci sezonunun yirminci bölümünde ölmesine rağmen, Somerhalder 2005 - 2010 yılları arasında final bölümü de dahil yedi bölüm için daha diziye geri döndü. İkinci sezonda Boone Carlyle'ın ikiz kızkardeşi Shannon Rutherford'un flashback sahnelerinde (Abandoned isimli bölüm), üçüncü sezonda ise John Locke'nin rüya sahnelerinde (Further Instructions isimli bölüm) ve Expose isimli bölümdeki flashback sahneleri bunlardan bazılarıdır. Somerhalder diziye ilk dahil edilen oyuncu olmasına rağmen dizide ölen ilk karakteri canlandırmıştır. Dizi çekimlerinin yapıldığı Hawaii'de bir ev satın almayı düşünürken, karakterinin öldürüleceğini öğrenince bu kararından vazgeçmiştir.

Mayıs 2006'da, DNA Models tarafından En İyi 10 Erkek Modelden biri olarak seçilmiştir.

Somerhalder HBO'nun Tell Me You Love Me'sinde konuk oyuncu olarak Nick'i oynamıştır. Bayan oyuncu Michelle Borth ile birlikte yer aldığı **** sahnesinde tamamen çıplak görünmüştür.

Eylül 2009'da, Somerhalder The Tournament adlı filmde görülmüştür. Filmde, diğer süikastçlerle birlikte ölümcül bir yarışa girmiş olan Miles Slater adındaki bir katili canlandırmıştır. 10 Ekim 2009'da, Harry Weinmann tarafından yönetilmesi kararlaştırılan Gotik film Cradlewoodda başrol oynayacağı duyurulmuştur.Filmin 2012'de gösterime girmesi planlanıyor.

Ian Somerhalder ayrıca About Face isimli sınırlı sayıda basılan ve ünlü fotoğrafçı John Russo'nun çektiği fotoğraflardan oluşan bir kitapta da yer almıştır.

Somerhalder şuanda CW TV'de yayınlanan genç drama dizisi The Vampire Diaries'de tehlikeli, akıllı, canayakın ve erkek kardeşinin kız arkadaşı, Salvatore kardeşlerin eski aşklarının görsel ikizi Elena Gilbert'a aşık vampir Damon Salvatore'u canlandırmaktadır.

Özel Hayat:

Ian Somerhalder, 2008'ten beri Los Angeles'da tek başına yaşamaktadır. Aktör olmasaydı, deniz biyoloğu,yazar ya da reklamcı olabileceğini söylemiştir. Şu sıralar The Jack of Dimes isimli modellerin hayatını anlatan bir senaryo yazmaktadır.

Gökyüzü 01.11.2014 18:43

Cevap: Ian Somerhalder Kimdir? | The Vampire Diaries Damon'un Biyografisi
 
Damon diyoz biz ona :(666):

LifeisBeauty 01.11.2014 18:50

Cevap: Ian Somerhalder Kimdir? | The Vampire Diaries Damon'un Biyografisi
 
Benim ilk aşkım, ah ah görüp de o mavi gözlerine dalıp gitmiştim. kırmızı24

Perii 01.11.2014 20:20

Cevap: Ian Somerhalder Kimdir? | The Vampire Diaries Damon'un Biyografisi
 
Elena ile sevgiliydiler evlendiler mi :D

LifeisBeauty 01.11.2014 20:21

Cevap: Ian Somerhalder Kimdir? | The Vampire Diaries Damon'un Biyografisi
 
Alıntı:

Perii Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754170)
Elena ile sevgiliydiler evlendiler mi :D

Evlendiler haberleri çıktı ama ayrıldılar sanırım, 2008den beri tek yaşıyormuş. dil1

Perii 01.11.2014 20:25

Cevap: Ian Somerhalder Kimdir? | The Vampire Diaries Damon'un Biyografisi
 
Alıntı:

LifeisBeauty Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754171)
Evlendiler haberleri çıktı ama ayrıldılar sanırım, 2008den beri tek yaşıyormuş. dil1

Hımm yaşasın bakalım ayrılıpda aynı dizide oynamakda zor ha :D

LifeisBeauty 01.11.2014 20:26

Cevap: Ian Somerhalder Kimdir? | The Vampire Diaries Damon'un Biyografisi
 
Alıntı:

Perii Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754181)
Hımm yaşasın bakalım ayrılıpda aynı dizide oynamakda zor ha :D

Aman onlar alışık, Damon'dan ayrılıp diğeri ile çıkmaya başlamıştır bile. :kiskis:


Saat: 10:32

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.