Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Channing Tatum Kimdir? | Marvel'in Yeni Karakteri Kimdir? (https://www.forumaski.com/biyografiler/137045-channing-tatum-kimdir-marvelin-yeni-karakteri-kimdir.html)

LifeisBeauty 03.11.2014 09:53

Channing Tatum Kimdir? | Marvel'in Yeni Karakteri Kimdir?
 
Channing Tatum Kimdir? | Marvel'in Yeni Karakteri Kimdir?
Channing Tatum kimdir, Channing Tatum biyografisi, Channing Tatum kaç yaşında, Channing Tatum'un boyu kaç, Channing Tatum ve eşi, Gambit kimdir, Gambit karakteri, Gambit resimleri, Channing Tatum resimleri, Channing Tatum fotoğrafları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Channing Tatum Cullman,Alabama'da doğdu. Paige adında bir kız kardeşi vardır. İngiliz, İskoç, Fransız, Alman ve Amerikan aksanına sahiptir. Ailesi o altı yaşındayken Mississippi'ye taşındı ve Tatum orada büyüdü.

Tatum büyürken oldukça sportifti. Amerikan futbolu,futbol,beyzbol oynadı ve dövüş sanatlarıyla ilgilendi. Tatum okulda dikkatini en çok dağıtan şeyin kızlar olduğunu söylemiştir. Gençlik yıllarının büyük bir kısmını Tampa,Florida'da geçirmiştir. Futbol bursuyla üniversiteye gitmiş ama daha sonra üniversiteyi bırakıp eve dönmüştür.

US Weekly dergisinin verdiği bilgilere göre bir kaç işe girip çıktıktan sonra bir gece kulübünde 'Chan Crawford' takma adıyla striptizci olarak çalışmaya başlamıştır. 2010'da bir Avustralya gazetesine verdiği bir röportajda striptizci olarak çalıştığı dönemlerde edindiği deneyimleri paylaşabileceği bir filmde rol almak istediğini söylemiştir. Magic Mike filmi fikri burdan çıkmıştır. Striptizci olarak çalıştıktan sonra ise Miami'ye taşınmış ve burada model olarak keşfedilmiştir.

Kariyeri

Tatum ilk olarak 2000'de Ricky Martin'in 'She Bangs' adlı şarkısının klibinde görünmüştür. Bu iş için 400 dolar ödeme almıştır. Moda sektöründe ilk deneyimlerini ise Armani ve Abercrombie & Fitch markalarına modellik yaparak kazanmıştır. Kısa bir süre sonra TV reklamlarında görünmeye başlamış ve 2002'de Pepsi reklamında oynamıştır.

Daha sonra Miami'de bir ajansla anlaşma imzalamış fakat başarıyı Vogue dergisinde görüldükten sonra yakalamıştır. Kısa süre içerisinde Abercrombie & Fitch, Nautica, Dolce & Gabbana, American Eagle ve Emporio Armani markalarının kampanyalarında yer almıştır. 2001 yılının Ekim ayında bir magazin dergisinin 'En Güzel 50 Yüz' listesinde yer almıştır. Ayrıca Milan ve New York'ta da ajanslarla anlaşmaları vardır.

2008 - günümüz

2008'de Tatum,Kimberly Pierce'ın yönettiği Stop-Loss adlı filmde başrol oynadı. Film Irak Savaşı'nda görevli olan askerlerin evlerine dönüşlerini anlatıyordu. Yine aynı yıl Stuart Townsend'in yönettiği Battle in Seattle adlı filmde rol aldı. Ayrıca Rita Wilson'ın yönettiği kısa film The Trap'le ilk kısa filmini çekmiş oldu.

Özel Hayatı

2006 yılında Tatum, Step Up filminin çekimlerinde Jenna Dewan'la tanıştı. Filmin çekimleri bittikten kısa bir süre sonra çıkmaya başladılar. 2008'in Eylül ayında Maui, Hawaii'de nişanlandılar. 11 Temmuz 2009'da Malibu, California'da evlendiler.


Saat: 03:06

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.