Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Hamza Hamzaoğlu Kimdir? - Hamza Hamzaoğlu Hakkında Bilgi (https://www.forumaski.com/biyografiler/141032-hamza-hamzaoglu-kimdir-hamza-hamzaoglu-hakkinda-bilgi.html)

YeşiL6 04.12.2014 08:35

Hamza Hamzaoğlu Kimdir? - Hamza Hamzaoğlu Hakkında Bilgi
 
Hamza Hamzaoğlu Kimdir? - Hamza Hamzaoğlu Hakkında Bilgi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Cesare Prandelli ile yolları ayıran Galatasaray yeni teknik direktör olarak Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmaya vardı. Peki Hamza Hamzaoğlu kimdir?

Hamza Hamzaoğlu 15 Ocak 1970 Gümülcine Türk eski millî futbolcu teknik direktör. Kulüp kariyeri Futbola İzmir'de 1988 yılında başladı. 1991 yılında İzmirspor'dan Galatasaray'a geldi.

Galatasaray da takımla başarıdan başarıya koşan Hamza Hamzaoğlu 1996 yılında Galatasaray dan ayrılıp İstanbulspor'a gitti. Burada 2000 yılına kadar oynadı. 2000 yılında Siirt Jetpaspor'a transfer oldu. Ardından bir sezon Galatasaray'ın ara takımı olan Beylerbeyi'nde oynadı ve sezonun bitiminde aktif futbolculuk kariyerine veda etti.

23 Temmuz 2013'ten itibaren Fatih Terim'in Milli takımdaki yardımcılığını yapmaktadır. Teknik direktörlük kariyeri Hamzaoğlu sezonunda Galatasaray tribünlerini selamlarken Hamzaoğlu sezonunda Konyaspor da yardımcı antrenör olarak teknik adamlık kariyerine başladı. Mart 2011 tarihinde teknik direktör Mehmet Atilla Özcan ile yollarını ayıran Akhisar Belediyespor'u çalıştırmaya başladı.


GALATASARAY'ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu

Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor un teknik direktörü ve Türkiye Millî Futbol Takımı baş yardımcı antrenörüdür. Futbolculuk kariyeri Kulüp kariyeri Futbola İzmir de 1988 yılında başladı.

Denizlispor ile sezon ilk devresini lider bitirmesine rağmen sezonun ikinci devresinde üst üste aldığı kötü sonuçlar üzerine çok eleştirilmeye başlandı ve son olarak 29 Ocak 2011 tarihinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kendi sahasında yenildi. Bu lig karşılaşmasının ardından yapılan basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı.

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

10 kez millî takımlara çağrılan Hamza Hamzaoğlu, 4 kez Türkiye U-21, 5 kez Türkiye Olimpik ve 1 kez Türkiye A Millî forması olmak üzere toplam 10 kez millî formayı giymiştır.23 Temmuz 2013'ten itibaren Fatih Terim'in Milli takımdaki yardımcılığını yapmaktadır.


Saat: 19:21

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.