Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Bu Tarz Benim Yeni Sezon’un yeni Jüri Üyesi Sibel Arn Kimdir Sibel Arna Biyografisi Yaşı Boyu Kilosu (https://www.forumaski.com/biyografiler/143846-bu-tarz-benim-yeni-sezon-un-yeni-juri-uyesi-sibel-arn-kimdir-sibel-arna-biyografisi-yasi-boyu-kilosu.html)

YeşiL6 09.01.2015 08:17

Bu Tarz Benim Yeni Sezon’un yeni Jüri Üyesi Sibel Arn Kimdir Sibel Arna Biyografisi Yaşı Boyu Kilosu
 
Bu Tarz Benim Yeni Sezon’un yeni Jüri Üyesi Sibel Arn Kimdir Sibel Arna Biyografisi Yaşı Boyu Kilosu

Bu Tarz Benim Sibel Arna, Bu Tarz Benim jüri üyesi Sibel Arna, Sibel Arna kimdir, Sibel Arna kaç yaşında

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bu Tarz Benim Sibel Arna, Bu Tarz Benim jüri üyesi Sibel Arna, Sibel Arna kimdir, Sibel Arna kaç yaşında, Sibel Arna ne iş yapıyor, Sibel Arna hayatı, Sibel Arna evli mi,

Bu Tarz Benim'in Show TV'de yayınlanacak yeni bölümlerinde jüri üyesi olarak görev yapacak olan Sibel Arna 1979 doğumlu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi.

Eylül 2006'dan itibaren CNN TÜRKte Trend adlı programı hazırlayıp sunuyor. 1997-2000 yılları arasında Milliyet Gazetesi için moda, kozmetik ve güzellik üzerine Gezdim Gördüm Yazdım köşesini hazırladı.

2000-2002 yıllarında, Sabah Gazetesi Hafta Sonu İlaveleri için mekanlar, moda, tasarım sinema ve müzik gibi alanlarda haber, röportajlar yaptı. 2002 yılının Temmuz ayında Vatan Gazetesi ne transfer oldu. Ekonominin magazin tarafı, yeni eğilimlerle ilgili yazılar yazan ve gündemdekilerle röportajlar yapan Arna, Vatanın Cumartesi ilavesinde Bir şey diyeceğim adlı köşesinde kent yaşamı ile ilgili yazılar yazdı. 2003'ün Ocak ayından beri Hürriyet Gazetesi'nde çalışan Sibel Arna, Hürriyet Cuma, Cumartesi, Pazar ve Seyahat gibi eklere haberler hazırlıyor. Cumartesi ilavesindeki "Sibel Arna ile Moda Gündemi" sayfalarından sorumlu olan Arna ayrıca, aynı ilaveye tasarım, mimari ve trendlerle ilgili haber ve röportajlar da yapıyor.

Perii 10.01.2015 18:49

Cevap: Bu Tarz Benim Yeni Sezon’un yeni Jüri Üyesi Sibel Arn Kimdir Sibel Arna Biyografisi Yaşı Boyu
 
Umarım komik biridir komik biri değilse çekilmez o yarışma ya :D Bu arada kim gittiki bu bayan geldi :)


Saat: 13:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.