Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Adam Levine Kimdir? Adam Levine Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/148980-adam-levine-kimdir-adam-levine-biyografisi.html)

DeRDeST 08.03.2015 14:24

Adam Levine Kimdir? Adam Levine Biyografisi
 
Adam Levine Kimdir? Adam Levine Biyografisi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Adam Levine ismi ile tanınan sanatçının takma ismi “Sharky” şeklindedir. Adam Levine’nin ayırt edici özellikleri nelerdir? Adam Levine’nin dans hareketleri, şarkılarında “Oh!” ve “Yeah” kelimelerinin uzun ve kısa biçimlerini söyleyiş tarzı ve tüm vücudunu kaplayan değişik dövmeleri onun hakkında belirtilebilecek en belirgin ayırt edici özellikleridir.

Adam Levine kimdir, kısaca hayatı, nasıl ünlü oldu? Adam Levine henüz 7 yaşındayken anne ve babası ayrılmıştır. Yetenekli şarkıcı hafta içi günlerini annesiyle hafta sonlarını ise babasıyla geçirdiği bir çocukluk dönemi geçirmiştir. Anne ve babası ayrıldığı için zaman kaybı olarak gördüğü terapi dönemi yaşamıştır. Bu dönemde Adam Levine için en güzel şey gelecekte birlikte bir müzik grubu kuracağı kişiler olan Jesse Carmichael ve Mickey Madden ile yazıldığı okulda tanışmış olmasıdır. Gençlik yıllarında bu isimlerle “Kara’s Flowers” müzik grubunu kurmuşlardır. Çeşitli organizasyon ve partilerde performanslarını sergileyen grup 1997 yılında çıkış albümünü yayınlamış fakat çok başarılı olamamıştır. Grup başarıyı yakalayamadığı için dağılmış Adam Levine, Jesse Carmichael ile birlikte daha fazla tecrübe ve eğitim için New York’a gitmiştir. Adam Levine, James Valentine, Jesse Carmichael, Mickey Madden ve Matt Flynn bir araya gelerek “Maroon 5” isimli yeni rock grubunu kurmuşlardır. Grubun 2002 yılında çıkardığı ilk albüm olan “Songs About Jane” büyük bir ün ve çok sayıda ödül getirmiştir.


Saat: 18:54

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.