Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Milat Dizisi Duru - Elvin Levinler Kimdir? (https://www.forumaski.com/biyografiler/151084-milat-dizisi-duru-elvin-levinler-kimdir.html)

YeşiL6 15.04.2015 15:17

Milat Dizisi Duru - Elvin Levinler Kimdir?
 
Milat Dizisi Duru - Elvin Levinler Kimdir?

Elvin Levinler, Elvin Levinler Duru, Elvin Levinler Yaşı, Elvin Levinler Boyu, Milat Dizisi Oyuncusu Milat Kimdir, Milat, Milat Oyuncusu Elvin Levinler

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

TRT 1'in yeni dizisi Milat ilk bölümlerin ardından büyük beğeni topladı. Özellikle operasyon ve çatışma sahneleri Amerikan filmlerini aratmayacak güzellikte. Kadrosunda Ufuk Bayraktar, İlhan Şeşen, Mustafa Uğurlu, Demir Karahan, Başak Sayan, İsmail Hakkı ve Burcu Kara gibi pek çok sevilen oyuncuyu barındıran Milat dizisinin dikkat çeken bir diğer oyuncusu da Elvin Levinler.

Milat Dizisi Duru Kimdir? Gerçek Adı Ne?

Milat dizisindeki Duru karakterini güzel oyuncu Elvin Levinler canlandırıyor. Babası enerji sektöründe faliyet gösteren büyük bir şirketin sahibidir. Duru da bu şirkette aktif olarak çalışmaktadır. Babasının yaptığı kirli işlerden habersiz olan Duru saf, temiz kalpli ve yardım sever bir kızdır. Hamza ile ilk karşılaşmaları biraz tartışmalı olsa da Duru, Hamza'dan etkilenir. Duru karşılıksız bir aşka mı düştü yoksa Hamza da Duru'ya mı aşık olacak? Bu sorunun cevabını Milat dizisinin önümüzdeki bölümlerinde öğreneceğiz.


Elvin Levinler Kimdir? Kaç Yaşında?

Milat dizisinin genç oyuncularından biri olan Elvin Levinler, 24 Nisan 1988'de İstanbul'da dünyaya geldi. İlk olarak Alemin Kralı dizisinde canlandırdığı Ayben karakteri ile izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu daha sonra Babam Sınıfta Kaldı dizisinde ve Polis Akademisi Alaturka filminde rol aldı. Ayrıca Kinetix, Ülker, Nescafe ve Sanat Halı gibi ünlü markaların reklam filmlerinde de rol adı.


Saat: 10:40

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.