Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz Kimdir? Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/153597-ask-doktoru-mehmet-coskundeniz-kimdir-biyografisi.html)

DeRDeST 17.05.2015 19:58

Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz Kimdir? Biyografisi
 
Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz Kimdir? Biyografisi

Aşk doktoru olarak bilinen Mehmet Coşkundeniz kimdir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

26 Şubat 1966 tarihinde Mersin’de doğan Mehmet Coşkundeniz, aşk hayatını üniversiteye gidene kadar Mersin’de yaşadı. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun olan Coşkundeniz, 1987 yılında Güneş gazetesinde stajyer muhabir olarak gazeteciliğe başladı.

POLİS MUHABİRLİĞİ YAPTI
Aşk doktoru olmadan önce bir süre polis muhabirliği yapan Coşkundeniz, çeşitli gazetelerde muhabirlik yaptıktan sonra 1994 yılında her popüler gazeteci gibi televizyonculuğu denedi. Çalıştığı programlarda muhabirlik, metin yazarlığı, yönetmen yardımcılığı yaptı.

AŞK KONUSUNDA UZMAN
1995 yılında pek ses getirmeyen televizyonculuk deneyiminden sonra, tekrar gazeteciliğe dönen Coşkundeniz, Posta gazetesinde gece sorumlusu olarak işe başladı. 1997 yılında çalıştığı Posta gazetesinin haber müdürü oldu. Ardından aşk konusundaki uzmanlığının keşfedilmeye başladığı yıllarda 1999 yılında Posta gazetesinde cumartesi günleri köşe yazıları yayımlamaya başladı.

HAYDAR DÜMEN’DEN SONRA OLMAZSA OLMAZ
Yazılarında aşkı, sevgiyi ele alarak dikkatleri üzerine çeken Mehmet Çoşkundeniz'in yazıları, kısa sürede büyük ilgi çekince “Aşk Doktoru” sayfasını hazırlamaya başladı.

Posta gazetesinin Haydar Dümen ile cinsel sorunlarına çözüm bulan okuyucu kitlesinin aşk konusundaki eksikliklerini tamamlayan Coşkundeniz, köşe yazılarında aşkı sorguladı, okuyucuların sorularını yanıtladı ve bu sayede Aşk Doktoru unvanını kullanmaya başladı.

Gazetedeki yazıların ardından Aşk Doktoru radyoya taşındı ve 2003 Nisan - 2004 Haziran tarihleri arasında gazete köşesi ile aynı ismi taşıyan programı Radyo D'de yayınlandı.

AŞK KONUSUNDA 17 KİTAP YAZDI
Köşe yazılarını derlediği "Aşk Bize Yakıştı" adlı ilk kitabı Mart 2003'te yayımlanan Çoşkundeniz, büyük ilgi gördü. Sonraki kitabı olan "Sen Git Aşk Bana Kalsın" Eylül 2004'te yayımlandı. İlk baskısı birinci hafta tükendi. Yazarın diğer kitapları "Aşk Yakalar Seni", "Seni Seviyorum Çünkü", "Bana Bir Aşk Borçlusun", "Aldatan Kadınlar Anlatıyor" olarak devam etti.

17 kitap yayınlayan Coşkundeniz, özellikle orta yaşlı bekar kadınlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. Özellikle 2014 yılında yayınlanan “Aşk Uykusu” adlı kitabı ilgiyle karşılandı.

ŞARKICILAR TARTIŞTI – YÜZÜ ÇİZİLDİ
2007 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Dobra Dobra programında, Kibariye'nin, eşini haplarla obez haline getirip askere gitmesini önlediği iddiasını gündeme taşıyan şarkıcı Ümmiye ile Hüsnü Şenlendirici'yle aşk yaşadığını ve Deniz Seki'nin sevgilisini elinden aldığını iddia eden Şahmaral isimli iki şarkıcı kavga etmeye başladı.

Bu sırada programa konuk olarak katılan Mehmet Coşkundeniz, iki şarkıcı arasındaki kavgayı ayırmak isterken bir tırnak darbesiyle yüzü çizildi. Yaşanan bu olay televizyon ekranlarının en kitsch kavgalarından biri olarak tarihe geçerken Coşkundeniz de çizik darbesiyle istem dışı darp edilerek bu sahnede yer aldı.

VİDEOLARI 15 MİLYON KEZ İZLENDİ
Türkiye'nin Aşk Doktoru olan Mehmet Coşkundeniz, Yeni Başlayanlar İçin Aşk konusundan, ilk buluşma tüyoları ile kadınları etkileme yollarına kadar pek çok konuda izleyicilerden gelen soruları tüm açıklığı ile UZMANTV adlı websitesinde cevaplamakta.Bu zamana kadar Coşkundeniz'in sitedeki videoları, 15 milyondan fazla izlendi.

YARIŞMAYA KATILDI
Mehmet Coşkundeniz, 2015 yılında Star TV’de yayınlanan ve sunuculuğunu Murat Başoğlu'nun yaptığı, Seyfi Dursunoğlu, Nükhet Duru ve Ümit Erdim’in jüri olduğu "Benzemez Kimse Sana" yarışma programına katılarak ekranlara ve gündeme geldi.

NAZAR VE BÜYÜ EVLİLİĞİMİ YIKTI
Twitter’da @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]doktoru hesabını kullanan Coşkundeniz, 150 binden fazla takipçiye sahip.

Coşkundeniz, 2015 yılında 2. Sayfa programında Ata Demirer- Özge Borak çiftinin ayrılığı konuşulurken kendi evliliğinin de bittiği açıklayarak gündeme geldi. “Ben Bilmem Eşim Bilir” programına eski eşi Derya Coşkundeniz ile katıldıktan sonra ertesi gün ayrıldığını belirten Mehmet Coşkundeniz, evliliğinin nazardan ve büyüden ötürü bozulduğunu söyledi. Böylece Mehmet Coşkundeniz, 2015 yılında 4. evliliğini de sonlandırmış oldu.

Kaynak: ensonhaber.com

YeşiL6 17.05.2015 20:50

Cevap: Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz Kimdir? Biyografisi
 
Dermanım yardadır sende bulunmaz daktır :D
Aşkın doktorumu olur arakadaş :)

Perii 21.05.2015 11:30

Cevap: Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz Kimdir? Biyografisi
 
Bu anlatırsa bu adama genç kızlar aşık olur be :D Tipi iyiymiş gözlerde muhtaşem :D Adam hiç acı çekmemiştir kesin bdie aşka doktorluk ediyor :p


Saat: 16:51

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.