Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Paramparça Özkan Tolga Tekin Kimdir - Kaç Yaşında - Boy Kilo - Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/156291-paramparca-ozkan-tolga-tekin-kimdir-kac-yasinda-boy-kilo-biyografisi.html)

Jaqen 05.06.2015 00:57

Paramparça Özkan Tolga Tekin Kimdir - Kaç Yaşında - Boy Kilo - Biyografisi
 
Paramparça Özkan Tolga Tekin Kimdir - Kaç Yaşında - Boy Kilo - Biyografisi


paramparça özkan kimdir, tolga tekin kimdir, tolga tekin kaç yaşında, tolga tekin nereli, tolga tekin boy kilo, tolga tekin resimleri, tolga tekin oynadığı diziler, tolga tekin hangi dizilerde oynadı, tolga tekin en son oynadığı dizi, tolga tekin karısı, tolga tekin evli mi, tolga tekin kimle evli, paramparça özkan boy kilo, paramparça özkan nereli, paramparça özkan gerçek adı, paramparça özkan biyografisi, paramparça özkan görselleri, paramparça özkan en son hangi dizide oynadı, paramparça özkan oynadığı diziler, paramparça özkan hangi dizilerde oynadı, paramparça özkan daha önce oynadığı diziler, tolga tekin biyografisi, tolga tekin hayatı


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Star Tv'nin sevilen dizisi Paramparça hız kesmeden devam ediyor.

Başladığı günden beri reytingleri alt üst eden dizinin karakterleri ise çok konuşuluyor.

Dizi de iki ailenin çocuklarının karışması ile başlayan dizide yıllar sonra ortaya çıkan gerçekle iki ailenin bu gerçekle yüzleşmesi ve karşılaştıkları zorlukları anlatan dizi de Cihan ve Gülseren'in aşkı da çok konuşulacak.

Dizi de Gülseren'in kızı Dilara ve Cihan'a onların kızı da Gülseren'e verilmiştir. 14 yıl sonra Cihan'ın kızı Cansu'nun kaza geçirmesi ile ortaya çıkan gerçekle Dilara ve Cihan kızlarının kendi kızları olmadığını öğrenir ve yıkılırlar.

Cansu ise gerçeği öğrenince onu doğuran annesini merak eder ve araştırır ve bulur. Cansu gerçek annesini bulur gerçek annesi Gülseren'dir,

Gülseren ve Cihan'ın kaderleri birleşmiştir artık Cihan karısı Dilara ile anlaşmaz ve boşanmak ister Dilara ise millet ne der diye boşanmak istemez.

Gülseren'in kocası Özkan ise yıllardır Almanya'dadır. Gülseren'i ve kızını aramaz sormaz Gülseren'de boşanma davası açar ancak Özkan, Hazal 18 yaşına gelene kadar boşanma taraftarı değildir.

Almanya'da hapse düşmüştür. Özkan'ın ablası Keriman ise Gülseren'e dünyayı dar eder. Kardeşinin gönderdiği paraları Gülseren'e vermeyen Keriman kardeşine yalan söyler ve paraları kızına harcadım der. Özkan hapisten çıkmak için ablasından yardım ister.

Ablası Keriman yardım eder ancak kızı Hazal'ın kızı olmadığını söylemez gerçekleri öğrendiği zaman Özkan ne yapacak izleyip göreceğiz...

Peki Özkan kimdir nerden tanıyoruz.

Paramparça Özkan Kimdir, Tolga Tekin Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boy Kilo, Biyografisi, Resimleri, Oynadığı Diziler, Hangi Dizilerde Oynadı

TOLGA TEKİN KİMDİR?



19 Mart 1973 yılında Ankara'da doğmuştur. Orta eğitimini, Özel Arı Koleji’nde 1992'de tamamladıktan sonra, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden, 1996 yılında mezun oldu. Devlet Tiyatroları'nın açtığı sınavı kazanarak, Adana Devlet Tiyatrosu'nda görevine başladı.

1996 ile 2004 yılları arasında Adana Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptıktan sonra, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Bizim Evin Halleri dizisinde 4 yıl oyuncu olarak çalıştı.

Halen, Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görev yapmaktadır. Tolga Tekin, 21 Temmuz 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Koltuk ile evlenmiştir.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Barbaros Hayrettin Paşa karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

TOLGA TEKİN OYNADIĞI DİZİLER

Behzat Ç. Ankara Yanıyor : Serdar Akar Gorbaçov -2013
Muhteşem Yüzyıl : Durul - Yağmur Taylan - Barbaros Hayreddin Paşa - 2012
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm : Serdar Akar - Gorbaçov - 2011
Reis (dizi): Yunus - 2011
Zenne (film): Cihan - 2011
Kardelen (film) : Mehmet Güneş - Fotoğrafçı - 2010
Kapalı Çarşı : Ömür Atay - Mustafa - 2010
Deniz Yıldızı : Gürsel Ateş - (2009)
Bizim Evin Halleri : Samet Polat - Safa - 2008


Saat: 16:22

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.