Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   İlyas Yalçıntaş Kimdir Kaç Yaşında Boyu Kaç (https://www.forumaski.com/biyografiler/163623-ilyas-yalcintas-kimdir-kac-yasinda-boyu-kac.html)

Friend 17.08.2015 20:49

İlyas Yalçıntaş Kimdir Kaç Yaşında Boyu Kaç
 
İlyas Yalçıntaş Kimdir Kaç Yaşında Boyu Kaç

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


7 Mart 1989 İstanbul doğumlu olan İlyas Yalçıntaş, Küçükçekmece IMKB Anadolu Lisesi’nde eğitim görmüştür. Ses sanatçısı olan Yalçınkaya çeşitli mekanlarda şarkılarını söylemiş ve internete yüklediği şarkılarıyla sesini duyurmaya çalışmıştır. Kanal D ekranlarında 2014 yılında yayınlanan, jüri iyeliğini Emre Aydın, Ziynet Sali, Ömer Karacan ve Armağan Çağlayan’ın üstlendiği X Factor Star Işığı yarışmasına katılan Yalçıntaş, jüri ve izleyenleri kendisine hayran bırakmayı başarmıştır. Aralarında kendi bestelerinin de olduğu şarkılarını seslendirirken, özellikle İncir adlı parçasıyla oldukça ses getirmiş ve şarkısı Enbe Orkestrası’nın albümünde yer almıştır.


Sesinin güzelliğinin yanı sıra oldukça yakışıklı ve düzgün fiziğe sahip İlyas Yalçıntaş, yarışmanın 1.’si seçilmesi beklenirken reyting düşüklüğü nedeniyle yarışmaya ara verildi ve jüri üyeleri Atiye, Nigar Jamal, Sinan Akçıl ve Nihat Odabaşı olarak değiştirilmesine rağmen, yarışma yine de beklenen reytingi alamamış ve yayından kaldırılmıştır. Ancak yarışmanın kaldırılmış olmasına rağmen İlyas Yalçınkaya oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır.
İlyas Yalçıntaş Boyu : 1.80 cm
İlyas Yalçıntaş Kaç Kilo : 79 kg

EbruLi 17.08.2015 20:50

Cevap: İlyas Yalçıntaş Kimdir Kaç Yaşında Boyu Kaç
 
yakısıklı be adam :D

FataLsToKE 17.08.2015 20:52

Cevap: İlyas Yalçıntaş Kimdir Kaç Yaşında Boyu Kaç
 
Sesi çok güzel. Sadem şarkısını çok güzel söylüyor.


Saat: 01:03

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.