Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Şehrin Melekleri Aslıhan Buse Varol Kimdir? Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/163633-sehrin-melekleri-aslihan-buse-varol-kimdir-biyografisi.html)

Jaqen 17.08.2015 21:55

Şehrin Melekleri Aslıhan Buse Varol Kimdir? Biyografisi
 
Şehrin Melekleri Aslıhan Buse Varol Kimdir?

Şehrin Melekleri Aslıhan Kimdir, Şehrin Melekleri Buse Varol Kimdir, Oynadıgı Diziler,
Şehrin Melekleri Aslıhan kaç yaşında Şehrin Melekleri Buse varol Nereli


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kısa bir süre Arka Sokaklar dizisinde polisi canlandıran 2012 Miss Turkey güzellerinde Buse Varol yeni dizisi belli oldu! Buse Varol Şehrin elekleri dizisinde Aslıhan karakterini canlandırıyor. İşte Şehrin Melekleri Aslıhan ve Buse Varol güzeller güzeli vücüdu.

Kısa bir süre Arka Sokaklar dizisinde polisi canlandıran 2012 Miss Turkey güzellerinde Buse Varol yeni dizisi belli oldu! Buse Varol Şehrin elekleri dizisinde Aslıhan karakterini canlandırıyor. İşte Şehrin Melekleri Aslıhan ve Buse Varol güzeller güzeli vücüdu. 1990 Doğumlu Buse Varol güzelliği ile büyülüyor. Aslen Manisalı olan 25 yaşın güzel oyuncu Üniversite mezunu olarak biliniyor. 1.73 boyu 60 kilosu ile de fiziksel özellikleri görülüyor. Miss Turkey 2012 yarışmacı adayı olmuş ve dereceye finale kadar ilerlemiştir. Kendini tanıt dediğimiz Buse Varol kısaca Arkadaş canlısı bir dost ve alışveriş hastası. Miss Turkey 2012 yılında son günü başvuru yapan Buse Varol kendi güzelliğimi biliyorum diyorum. 2 kardeş olan Buse Varol ailesinden ayrı İStanbul'da hayatını sürdürüyor. Asıl mesleği öğretmenlik olan Buse Varol 2 yıl şerefli görevi eda etmiştir. Dershanede çalışan Buse Varol KPSS atama beklememiştir ve oyunculupa dalmıştır.

Modelliğide devam eden Buse Varol Tozlu Yollar dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini gerçekleşmiştir. Buse Varol Şehrinn Melekleri dizisinde Aslıhan karakterine hayat vermektedir.




Saat: 12:16

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.