Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Toprak Kimdir - Burak Deniz Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/164706-tatli-kucuk-yalancilar-dizisi-toprak-kimdir-burak-deniz-biyografisi.html)

Jaqen 26.08.2015 11:48

Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Toprak Kimdir - Burak Deniz Biyografisi
 
Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Toprak Kimdir - Burak Deniz Biyografisi

tatlı küçük yalancılar toprak kimdir, tatlı küçük yalancılar dizisi toprak resimleri, tatlı küçük yalancılar toprak gerçek adı, dizisindeki toprak kim, tatlı küçük yalancılar dizi oyuncuları, tatli kucuk yalancilar toprak, burak deniz kimdir, burak deniz kaç yaşında, burak deniz resimleri, burak deniz biyografi, burak deniz kim,


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


TATLI KÜÇÜK YALANCILAR TOPRAK KİM

Bir grup kız arkadaşın başından geçen bir olay üzerine başlayan ve kısa zamanda herkesin beğenisini kazanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile ilgili tüm merak edilen bilgileri sizler için paylaşmaya devam ediyoruz.

Sıradışı bir konu ve başarılı oyuncu kadrosu ile ekranlarda olacak Tatlı Küçük Yalancılar dizi oyuncuları arasında Bensu Soral, Büşra Develi, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz, Şükrü Özyıldız gibi bir çok oyuncu yer almaktadır.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde en çok aranan ve sevilen karakterlerden bir tanesi Toprak karakteridir. Dizide Toprak karakterini Burak Deniz isimli yakışıklı oyuncu canlandırmaktadır. Bizde sizler için bu yazımızda Burak Deniz kimdir ve tatlı küçük yalancılar toprak karakteri kimdir gibi merak edilen bir çok bilgiyi derledik.



Tatlı Küçük Yalancılar Toprak Kimdir?

Burak Deniz Kimdir
Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Toprak karakterini canlandıran Burak Deniz, 20 Ekim 1989 yılında İstanbul da doğmuştur. Daha önce Kaçak dizisinde de rol alan ve tanınan yakışıklı oyuncu Burak Deniz, ilk olarak Kolej günlüğü dizisi ile başarılı bir oyunculuk sergileyerek tanınan ve sevilen oyunculardan biri olmayı başarmıştır.

Kolej Günlüğü dizisinin yanı sıra Sultan dizisinde de rol alan Burak Deniz, bu dizide ise Şeyhmus’un kardeşi Tarık karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kaçak dizisinde İsmet Ali’nin oğlu olan Burak karakterine hayat vermiştir. Son olarak ise Medcezir dizisinde Aras karakteri ile diziye dahil oldu.


Saat: 14:29

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.