Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Tekin Temel Kimdir? Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/167832-tekin-temel-kimdir-biyografisi.html)

YeşiL6 21.09.2015 18:18

Tekin Temel Kimdir? Biyografisi
 
Tekin Temel Kimdir? Biyografisi

ask ve gunah in kerimi kim, aşk ve günah kerimin oynadığı diziler, tekin teme, tekin temel, tekin temel kimdir, tekin temel Hakkında

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Tekin Temel Kimdir?
Tekin Temel, Manisa’da 1968 yılında dünyaya gözlerini açmıştır. Eğitim hayatına Ege Üniversitesi’nde Tiyatro bölümünde devam etmiştir. Günümüzde kadar birçok film, dizi ve reklamda rol alan Tekin Temel başarılı bir oyunculuk hayatı geçirmiştir. Şimdilerde rol aldığı Aşk ve Günah dizisinde de bu başarısını, tecrübesini kolaylıkla sunmaktadır. Tiyatro tabanlı ve bu işin eğitimini alan oyuncular arasında yer aldığı için de önemli bir isimdir. Ayrıca özel hayatında her zaman dürüst, samimi bir yapıda olan Teme için para dışında önem verilmesi gereken birçok şey vardır.

Aşk ve Günah Dizisindeki Rolü

Aşk ve Günah, Kanal D’nin gündüz kuşağına kattığı, günlük bir dizidir. İlk bölümlerinden bu derece takipçisi olmasından ne kadar başarılı bir dizi olacağı anlaşılabilir. Tekin Temel dizide başrol oyuncularından biri olarak görünecek. Teme başrolü, genç oyuncu Seren Deniz Yalçın ile paylaşacak. Kerim karakterine can verecek olan Tekin Temel, zengin ama evinde mutsuz başarılı bir iş adamı olmakla beraber çocuklarına sevgi dolu bir babadır. Eşinin ilgisizliğinden şikâyetçi olan ve artık davranışlarından rahatsız olmaya başlayan Kerim’in ilgisi zaman içinde Nesrin karakterine kayacaktır. Tekin Temel, Aşk ve Günah dizisinde, Türkan Kılıç, Elçin Atamgüç, Seren Deniz Yalçın gibi başarılı isimlerle rol alacaktır.


Saat: 00:14

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.