Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Mehmet Bülent İnal Kimdir? Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/170863-mehmet-bulent-inal-kimdir-biyografisi.html)

YeşiL6 05.11.2015 12:51

Mehmet Bülent İnal Kimdir? Biyografisi
 
Mehmet Bülent İnal Kimdir? Biyografisi

Mehmet Bülent İnal kimdir, Mehmet Bülent İnal Nereli, Mehmet Bülent İnal Vikipedi, Bülent İnal Kimdiri bülent inal hkkında

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bülent İnal ya da tam adı ile Mehmet Bülent İnal, 19 Mayıs 1973 tarihinde Hilvan – Şanlıurfa’da doğmuş oyuncu kariyerine 1992 yılında adım atmıştır. Kariyerine başladığı dönemden günümüze değin pek çok önemli yapımda yer alma başarısını gösteren Mehmet Bülent İnal, Hilvan’da aldığı eğitimden sonra 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat dalından mezun olmuştur.

Mehmet Bülent İnal Kimdir?

Aktif kariyerinde 1992 yılında Mahallenin Muhtarları, Dikkat Bebek Var, Yedi Numara, Cesur Kuşku, Karanlıkta Koşanlar gibi dizilerde yer alan Bülent İnal, Azad dizisinde aynı isimli karakter ile çıkış yakalamış, Aşk ve Gurur, Kurşun Yarası gibi yapımlarda yer almıştır. Sinema filmlerine bakıldığında Kayıkçı, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar, Vizontele Tuuba gibi sinema filmleri öne çıkmaktadır.

2009 tarihinde Show TV ekranlarında yayınlanan Bu Kalp Seni Unutur mu dizisinde Sinan karakterine hayat veren Mehmet Bülent İnal, ATV’de yayınlanan Bitmeyen Şarkı isimli dizide Bergüzar Korel ile kamera karşısına geçmiştir. Oyuncu son olarak Urfalıyam Ezelden isimli dizide yer almıştır.


Saat: 09:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.