Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Kösem Sultan’ın Gençliği Anastasia Tsilimpiou Kimdir? (https://www.forumaski.com/biyografiler/171032-kosem-sultan-gencligi-anastasia-tsilimpiou-kimdir.html)

EbruLi 09.11.2015 14:58

Kösem Sultan’ın Gençliği Anastasia Tsilimpiou Kimdir?
 
Kösem Sultan’ın Gençliği Anastasia Tsilimpiou Kimdir?



Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinin fragmanları televizyonlarda yayınlanmaya başlanıldı. Star TV de Perşembe günleri yayınlanacak olan dizinin yapımını efsane dizi Muhteşem Yüzyıl’ın da yapım şirketi olan Tims Productions üstlenmiştir.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Oyuncu kadrosu için hummalı bir çalışma yürüten şirket diziye adına veren Kösem Sultan karekteri için iki farklı oyuncu kullanmaya karar verdi. Kösem Sultan’ın gençliği için bir yılı aşkın süren çalışmalar, deneme çekimleri sonucunda Yunan oyuncu Anastasia Tsilimpiou Kösem Sultan’ın gençlik dönemini, ünlü oyuncu Beren Saat de yetişkin dönemini canlandıracak.

Anastasia Tsilimpiou kimdir?


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]



Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan kadrosu bir çok ünlü oyuncuyu barındırırken fragmanlarda genç ve etkileyici bir güzel herkesin dikkatini cekmeyi başardı. Dizi bir çok olayla gündeme geldiği gibi Anastasia Tsilimpiou’un dizi kadrosuna katılmasıyla da dikkatleri üzerine çekti.




[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]



Henüz lise üçüncü sınıf öğrencisi olan Anastasia Thsilimpou 17 yaşında. Oyunculuğa çok küçük küçük yaşta başladı. Daha 8 yaşındayken Yunanistan’ın sevilen dizilerinden Melek Kalbi dizisiyle ülkesinin çocuk yıldızları arasına katıldı. Bu diziden sonra reklamlarda da oynamaya başlayan güzel yetenek en büyük çıkışlarından birini de Ada adlı yapımda yer almasıyla bulmuş. Sadece sinema ve dizi sektöründe olmayan Anastasia tiyatroya da küçüklüğünden beri ilgi duymaktadır. Şuan gösterimde olan ‘Annie Sullivan Mucizesi’ adlı tiyatrosu Yunanistan’da büyük bir beğeni kitlesine sahiptir.



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinde Kösem Sultan’ın gençliği canlandıracağı için 9 bölüm sonra diziden ayrılıp yerini Beren Saat’e bırakacak olan Anastasia böye bir büyük yapımda oynamak kendisi için büyük bir gurur ve tecrübe olduğunu söylemiş. Şu an sıkı bir şekilde Türkçe çalışan oyuncu yapım şirketinden bölüm başı 30 bin TL ye anlaşmıştır.

Jineps 09.11.2015 19:30

Cevap: Kösem Sultan’ın Gençliği Anastasia Tsilimpiou Kimdir?
 
Güzel hatunmus Kösem Sultan dizisi baya bi konuşulmaya başladı:)

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Saat: 05:20

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.