Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Büşra Pekin Kimdir? Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/171704-busra-pekin-kimdir-biyografisi.html)

YeşiL6 24.11.2015 15:02

Büşra Pekin Kimdir? Biyografisi
 
Büşra Pekin Kimdir? Biyografisi

busra pekin, büşra pekin Kimdir, büşra pekin babası, büşra pekin in ailesi kim, büşra pekin hakkında, büşra pekin wikipedia

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Büşra Pekin’in Hayatı: Babası İstanbullu annesi Ankaralı olan ünlü oyuncu aslen İzmirlidir. Çocukluğu Arabistan ile İzmir arasında geçmiştir ve ünlü oyuncu 5 yaşındayken İzmir’e yerleşmişlerdir. 2005 senesinde İstanbul’a yerleşen Büşra BKM Atölye oyuncularına katılmıştır. İçinde yer aldığı projeler arasında Bir Demet Tiyatro, En Son Babalar Duyar, Kutsal Damacana, Ağır Roman, Cadı Kazanı ve Selvi Boylum Al Yazmalım bulunmaktadır. Sinema hayatına 2007 senesinde Kutsal Damacana ile başlayan ünlü oyuncu bu yapımda Şafak Sezer, Settar Tanrıöğen, Ersin Korkut, Erdal Tosun gibi isimlerle rol almıştır. 2014 yılında internet fenomeni olan Pucca’nın Küçük Aptalın Büyük Dünyası, Allah Beni Böyle Yaratmış gibi kitaplarından esinlenerek hazırlanan Hadi İnşallah adlı yapımda Murat Boz ile birlikte rol alarak ününe ün katan güzel oyuncu bu filmle birlikte daha fazla bir şekilde dikkat çekmiş ve ekranların beğenilerek takip edilen oyuncularından biri haline gelmiştir.

Başarılı bir oyunculuk kariyerine sahip olan ünlü oyuncu 1 Ocak 2015 tarihinde Mahsun Kırmızıgül’ün senaristliği ve yönetmenliğini yaptığı Mucize adlı sinema filminde rol almış ve kariyerine bir sinema filmi daha ekleyerek başarılı işlere imza atmaya devam etmektedir. güzelliği ile de dikkat çeken başarılı oyuncu performanslarıyla da dikkat çekerek ekranların sevilen ve takip edilen oyuncuları arasına girmiştir.

Neşeli Hayat adlı yapımla birlikte Sadri Alışık Ödüllerinden En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ve 42. Siyad Türk Sineması Ödüllerinden En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülünü almıştır. Güzel oyuncu beğenilen performanslara imza atmış rol aldığı dizi ve filmlerde de başarılı oyunculuk performansları sergilemiştir. Ekranın en çok aranan ve en çok beğenilen oyuncularından biri olan Büşra Pekin’in hayatı da merak konusudur. Büşra Pekin Kimdir Kaç Yaşında gibi sorular ünlü oyuncunun hayatı hakkında merak edilen ve oldukça sık sorulan sorulardandır.

Büşra Pekin’in Doğum Tarihi: Ekranın en çok sevilen isimlerinden biri olan güzel oyuncu 30 Haziran 1982 yılında dünyaya gelmiştir.

Büşra Pekin’in Boyu: Oyuncunun boyu 1.60’tır.
Büşra Pekin’in Kilosu: Oyuncunun kilosu 57’dir.
Büşra Pekin’in Göz Rengi: Kahverengi gözlere sahiptir.
Büşra Pekin’in Burcu: Burcu yengeç olan ünlü oyuncu babasının işi nedeniyle gittikleri Arabistan’da doğmuştur.

Büşra Pekin’in Doğum Yeri: Dünyaya geldiği yer Suudi Arabistan’dır ve Büşra Pekin 33 yaşındadır.

Büşra Pekin’in Eğitimi: Yaşar Neng Kolejinde okuyan ünlü oyuncu liseyi ABD Arkansas Lake Side High School’da tamamlamıştır. Daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümüne giren güzel oyuncu bu okulda tiyatro eğitimi alarak oyunculuk anlamında iyi bir eğitim almıştır.

Büşra Pekin’in Sosyal Medya Hesapları:

Twitter : [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Instagram : [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 18:27

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.