Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Melissa Giz Cengiz Kimdir? Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/172538-melissa-giz-cengiz-kimdir-biyografisi.html)

YeşiL6 14.12.2015 11:08

Melissa Giz Cengiz Kimdir? Biyografisi
 
Melissa Giz Cengiz Kimdir? Biyografisi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Ekranların en genç isimlerinden birisi olan oldukça yeni oyunculuk kariyerine sahip olmasına karşın hem sempatik tavırları hem de yaşına karşın sergilediği başarılı performans ile Melissa Giz Cengiz, büyük bir beğeni toplamaktadır. Kariyerine ilk olarak reklam filmlerinde yer alarak adım atan Melissa Giz Cengiz, 2012 yılında Böyle Bitmesin isimli dizi ile profesyonel kariyerine adım atmıştır.

2007 yılında dünyaya gelen ve henüz bebeklik döneminden itibaren oyunculuk yapmaya başlayan, reklam filmlerinde boy gösteren Melissa Giz Cengiz, aynı zamanda eğitimine devam etmekte ve bir yandan da oyunculuk konusunda yeteneklerini göstermektedir. Çok küçük yaşlarda bu alana adım atması gelecekte çok daha büyük beklentilerin oluşmasına neden olmuştur.

Melissa Giz Cengiz Kimdir? Kısaca Hayatı ve Kariyeri
Dizi dünyasına adım atmadan önce reklam filmlerinde kamera karşısına geçen Melissa Giz Cengiz, Anadolu Hayat, Ergo Sigorta, Eti, Ikea, Knorr, Philips, Sütaş ve Vitra gibi markaların reklam filmlerinde yer almış 2012 yılında Böyle Bitmesin ile kariyerine adım atmıştır. 2013 yılında kadar Merhaba Hayat, Nerede O Yeminler, Beni Böyle Sev ve Bizim Okul gibi yapımlara dahil olan oyuncu genellikle bu projelerde yan rollerde yer almıştır.

2013 yılında yayınlanan Çalıkuşu ile profesyonel anlamda çıkış yakalamaya başlamış dikkat çeken oyunculuğu sonrasında 2015 yılında yayınlanmaya başlayan Kiralık Aşk dizisinde yeniden kamera karşısına geçmiştir. Oyuncunun gelecekte çok daha iddialı yapımlarda yer alması bekleniyor.


Saat: 06:31

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.