Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Alperen Duymaz Kimdir, Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/178290-alperen-duymaz-kimdir-biyografisi.html)

YeşiL6 07.03.2016 12:26

Alperen Duymaz Kimdir, Biyografisi
 
Alperen Duymaz Kimdir, Biyografisi

alperen duymaz vikipedi, alperen duymaz kaç yaşında, alperen duymaz oynadigi dizi, alperen duymaz, alperen duymaz sevgilisi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Alperen Durmaz 3 Kasım 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Hacettepe üniversitesinde öğrenim gördüğü yıllarda barlarda şarkı söyleyerek okul harçlığını çıkarıyordu. Müziğe ara verdiği dönem profesyonel olarak modellik kariyerine başladı ve daha sonrasında ünlü markaların reklam filmlerinde rol alarak ilk kez ekranlarda gözüktü. Ekranlara çıkmasıyla birlikte düzgün fiziği ve oyunculuğa olan yeteneği sayesinde yapımcıların ilgisini topladı.

2015 yılında yabancı bir diziden uyarlama olan ”Tatlı Küçük Yalancılar” adlı televizyon dizisinde Büşra Develi, Bensu Soral ve Cem Kırcı ile beraber oynadı. Ancak Star Tv kanalında yayınlanan dizi, reyting beklentilerini karşılayamayınca yayınladığı 13 bölümün ardından ekranlara veda etti. Bu dizi bittikten birkaç ay sonra ”Acı Aşk” isimli bir başka diziyle tekrar izleyicinin karşısına çıktı. Canlandırdığı Ali Köklükaya karakteriyle bir anda tanınmayı başaran Alperen Durmaz, dizinin öne çıkan isimlerinden biri oldu ve Selin Şekerci ile birlikte başrol oynadı.

Doğum Tarihi
3 Kasım 1992 (24 yaşında)

Sevgilisi
Burcu Özberk (Söylenti)

Güneş Burcu
Akrep

Doğum Yeri (Nereli)
Ankara / Türkiye

Göz Rengi
Kahverengi

Doğal Saç Rengi
Açık Kahverengi

Kilosu
75

Boyu
1.84 m veya 184 cm


Saat: 03:51

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.