Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Murat Dalkılıç Kimdir - Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/54745-murat-dalkilic-kimdir-biyografisi.html)

Perii 13.09.2013 00:03

Murat Dalkılıç Kimdir - Biyografisi
 
Murat Dalkılıç Kimdir - Biyografisi

Murat Dalkılıç Kimdir, Murat Dalkılıç Nereli, Murat Dalkılıç Kaç Yaşında, Murat Dalkılıç Biyografisi, Murat Dalkılıç Hakkında [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Murat Dalkılıç, (Doğum : 7 Ağustos 1983) İzmir doğumlu olan Murat Dalkılıç Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümü öğrencisi olarak okumaya devam etmekte.Piyano eğitimi alan Murat Dalkılıç 15 yaşında ilk müzik grubunu kurdu ve Kampusistan dizisinde oynadı.

Hayatı
Kuşadası'nda orta öğretimi yıllarında sosyal faaliyetlere eğiliminden dolayı derslerini bile aksatan Murat Dalkılıç o dönemde basketbolcu olmaya karar verdi.Bir yandan da müzik , resim ve basketbolun dışındaki diğer sosyal faaliyetleri de hobi olarak yapıyordu .
15 yaşında okulda ilk müzik grubunu kurdu ve grubun solistliğini üstlendi.Kuşadasısporda profesyonel basketbolcu olduğunda daha 17 yaşındaydı.1 yıl sonra basketbolu tamamen bırakıp müzik yapmaya karar verdi ...

Kariyer
Müzik kariyerine ilk olarak cafe barlarda gitar çalarak başlayan Dalkılıç , çok kısa bir süre içerisinde müthiş bir yol katetti . İzmir 'in gece hayatındaki en önemli clublarından sonra bütün Türkiye 'de önemli clublarda sahne programlarına devam etti.... Kendisinden oldukça söz ettiren ve müthiş bir çıkış yakalayan Murat Dalkılıç Aynı zamanda Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümünde öğrenimini sürdüren Dalkılıç şimdilerde İzmir Soho Plusta Haftalık sahne programlarıyla tüm hayranlarının beğenisini kazanmaya devam ederken bir albüm çalışması içinde ve çok yakında hem oyuncu hem de müzik adamı kişiliğiyle sizlerin önüne çıkacak ...

Albüm

Kasaba


Perii 13.09.2013 00:06

Cevap: Murat Dalkılıç Kimdir - Murat Dalkılıç Biyografisi
 
Murat Dalkılıç Kimdir - Murat Dalkılıç Biyografisi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

7 Ağutos 1983'te İzmir'de dünyaya geldi. 15 yaşında okulda ilk müzik grubunu kurdu ve grubun solistliğini yaptı. Kuşadası sporda profesyonel basketbolcu olduğunda 17 yaşındaydı. 1 yıl sonra basketbolu tamamen bırakıp müzik yapmaya karar verdi. Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olan Dalkılıç müzik kariyerine ilk olarak kafe barlarda gitar çalarak başladı. İlk olarak 2008 yılında Murat Boz ile düet yaptığı Kasaba şarkısıyla çıkışını gerçekleştirmiştir. 2009 yılında La fontaine single yayınlandı.

2010 yılında çıkardığı ikinci albümü olan "Merhaba" ile büyük beğeni kazanmıştır. 2012 yılında çıkardığı "Bir Güzellik Yap" adlı albümüyle tüm şarkı listelerinde uzun süre birinci sırada yer almıştır.

Perii 13.03.2015 02:23

Cevap: Murat Dalkılıç Kimdir - Murat Dalkılıç Biyografisi
 
Murat Dalkılıç 1.71 Boyunda
1983 İzmir doğumludur yarın beya showa konuktur ayrıca :)


Saat: 00:29

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.