Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Kenan Ece Kimdir - Kenan Ece Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/66122-kenan-ece-kimdir-kenan-ece-biyografisi.html)

Perii 10.11.2013 17:03

Kenan Ece Kimdir - Kenan Ece Biyografisi
 
Kenan Ece Kimdir - Kenan Ece Biyografisi

Kenan Ece Kimdir, Kenan Ece Kaç Yaşında, Kenan Ece Hakkında, Kenan Ece Nereli, Kenan Ece Biyografisi, Kenan Ece Oynadığı Diziler, Kalp Hırsızı Tekin Kimdir, Kalp Hırsızı Dizisi Tekin Hakkında
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1980 yılında doğdu. Avusturya Lisesi'ni bitirdikten sonra 2004 yılında Amerika'da Davidson College'de tiyatro ve ekonomi eğitimini tamamladı.

Üniversitede bir çok oyunda rol alan Kenan Ece mezun olduktan sonra İrlanda - Dublin'de yaşamaya başladı. İki yıl boyunca Gaeity School of Acting 'de oyunculuk derslerine devam edip İrlanda'nın en köklü televizyon dizisi "Fair City" 'de 13 bölüm rol aldı. Ardından İrlanda Devlet Tiyatrosu "The Abbey" 'de çalıştı. Irish Film Academy 'de kamera önü oyunculuğu üzerine dersler aldı. İrlanda'nın sevilen komedyenlerinden Katherine Lynch'in televizyon şovunda İspanyol bir matadoru oynadı.

Kenan Ece'nin ilk sinema projesi yönetmenliğini Yusuf Kurçenli'nin yaptığı, başrollerini Tuba Büyüküstün ve Hakan Eratik'le paylaştığı 'Yüreğine Sor' filmi oldu. Ay Yapım'ın 'Samanyolu' adlı dizisinde 'Namık' karakterini ve başrollerni Perran Kutman, Çetin Tekindor, Melis Birkan, Özge Özpirinçci ve Öner Erkan'la paylaştığı 'Deli Saraylı' adlı dizide 'Emir Zahir' karakterini canlandırdı.

Mariachi 08.09.2014 22:36

Cevap: Kenan Ece Kimdir - Kenan Ece Biyografisi
 
Yetenekli bi oyuncu.


Saat: 11:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.