Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Jennifer Lawrence Kimdir - Jennifer Lawrence Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/74802-jennifer-lawrence-kimdir-jennifer-lawrence-biyografisi.html)

Perii 07.12.2013 22:13

Jennifer Lawrence Kimdir - Jennifer Lawrence Biyografisi
 
Jennifer Lawrence Kimdir - Jennifer Lawrence Biyografisi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
15 Ağustos 1990 tarihinde Kentucky, ABD’de dünyaya gelen gerçek adı: Jennifer Shrader Lawrence olan çiçeği burnunda Akademi ödüllü oyuncu sürekli imaj değiştiriyor.
Burcu: Aslan Boyu: 1,72 m
“Açlık Oyunları” filmi ile şöhrete kavuşan ardından rol aldığı “Silver Linings Playbook / Umut Işığım” filmindeki performansı ile en iyi kadın oyuncu Oscar ödülünü alan Jennifer Lawrence, değişiklik yapmadan duramıyor.
Oscar gecesine sarı saçlarıyla katılan yıldız, törenin ertesinde saçlarını siyaha boyatmıştı. Daha sonra yeniden sarı saçlarına geri dönen yıldız son görüntülerinde bambaşka bir imaja sahipti. İngiliz basınından Daily Mail sitesinde yer alan habere göre, Lawrence GLAAD Medya Ödülleri’nde yeni görüntüsü ile şaşırttı. Los Angeles California’da düzenlenen ödül törenine yeni imajı ile katılan Lawrence, saçlarını kestirip rengini değiştirmişti. 22 yaşındaki güzel oyuncunun daha koyu renkli saçları omuzları hizasında kısaltılmıştı.
Jennifer Shrader Lawrence Oscar, Altın Küre, SAG sahibi ABd’li aktris. Kariyerindeki en bilinen rolleri Silver Linings Playbook filmindeki Tiffany Maxwell ve The Hunger Games filmindeki Katniss Everdeen’dir.
Kahkülleri ile yüz hatlarını ortaya çıkaran Lawrence her zamanki gibi sevimli ve çekiciydi.


Saat: 20:01

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.