Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Survior Müge Uzel Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/94948-survior-muge-uzel-biyografisi.html)

Jaqen 03.03.2014 00:04

Survior Müge Uzel Biyografisi
 
Survior Müge Uzel Biyografisi


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Gönüllüler takımında yer alacak Survivor Müge Uzel Kimdir? Survivorda herşey hazır, Gönüllüler ve Ünlüler takımları tamamlandı. Survivor 2014 ne zaman başlayacak? Survivor 2014 Ünlüleri, Survivor 2014 Gönüllüleri, Survivor ne kadar sürecek, Survivor nerede yapılacak, Survivor hangi kanalda yapılacak?
Survivor’da ünlüler ekibinden sonra Gönüllüler ekibi de belli oldu. Müge Uzel bu sene ada da yarışacak isimlerden biri oldu. Müge Uzel kimdir diye merak edenlere bu yazımızda yanıt veriyoruz. Survivor güzeli Müge Uzel bakın kim çıktı. Acun Ilıcalı’nın bu yıl Survivor’a gidecek isimleri açıkladığında en dikkat çeken isim Müge Uzel oldu. İşte Survivor Gönüllüler yeni yarışmacısı Müge Uzel dikkat çeken isimlerden. Müge Uzel güzelliğiyle fiziğiyle tüm yarışmacıları ve izleyicileri ekrana kilitleyecek gibi gözüküyor.
Acun Ilıcalının reytingleri alt üst eden yarışma programı Survivor yeni yarışmacılarının tamamı belli oldu. İşte Survivor Gönüllüler yeni yarışmacısı Müge Uzel dikkat çeken isimlerden. Müge Uzel güzelliğiyle fiziğiyle tüm yarışmacıları ve izleyicileri kendisine hayran bırakacak gibi görünüyor.Müge Uzel aynı zamanda sosyal medyada Instagram’da fotograflarıyla kendisini takip edenleri hayran bırakıyor.


Saat: 14:21

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.