Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   28 Nisan 2014 Pazartesi Boğa Burcu (https://www.forumaski.com/boga/105934-28-nisan-2014-pazartesi-boga-burcu.html)

Sezqin-X- 28.04.2014 01:57

28 Nisan 2014 Pazartesi Boğa Burcu
 
28 Nisan 2014 Pazartesi Boğa Burcu

:boga:

Gökyüzü uzun zaman sonra kariyer hayatınızda oldukça şanslı bir günü müjdeliyor sizlere. Bugün biriken işlerinizi tamamlayarak kendinize daha rahat ve huzurlu bir çalışma ortamı yaratabilirsiniz. Bugün maaşınızda bir artış olabileceği gibi hukuksal konularda da sizi sevindirecek önemli gelişmeler yaşayabilir. Uzun zamandır mücadele ettiğiniz bir konuda maddi manevi kazançlı çıkabilirsiniz. Bugün iletişime çok önem verin detaylara takılıp kalmadan sahip olduğunuz şansı sezgilerinize güvenerek değerlendirin.

Boğa 28 nisan burç yorumu. İş hayatınızda yaşanacak bu hızlı ve şanslı gelişmeler gözünüzü korkutmasın. Sizler merdivenleri teker teker çıkan sorumluluk duygusu gelişmiş işinin ehli deneyimli kişilersiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın yaşadığı sıkıntılara karşı yanında olmanız sevginiz onu güçlendiriyor ve yaşadıkları ile mücadele etmesini kolaylaştırıyor. Günün Olumlaması: Ben hep adil olabilmenin yaşadığım zorluklar karşısında inançla dimdik durabilmenin şansını deneyimledim. Yaptığım her şeyin sorumluluğunu taşıyorum. Ektiğimi biçecek olmanın bilincinde ve kabulündeyim. Ruhumu özgür bırakıp bedenimi seviyor ve dinlendiriyorum. Böylelikle akışa ayak uyduruyor onun bana sunduklarını aklım yeteneklerim ve yüreğimle değerlendiriyor olumlu sonuçlar elde ederek ilerliyorum…


Saat: 11:09

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.