Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   29 Ağustos 2014 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/boga/128417-29-agustos-2014-cuma-boga-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Bia 29.08.2014 10:11

29 Ağustos 2014 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
 
29 Ağustos 2014 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sabah saatleri duygusal açıdan kendinizi güçlü hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla iletişiminiz sizi mutlu edecek şekilde gelişecektir. Duygusal açıdan pozitif etkiler altında olmanız tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok iç dünyanıza döneceksiniz ve duygusal sorunlar yaşamaya açık olacaksınız. Özellikle yalnız kalmayı tercih edebilir ve duygusallığa karşı isteksizlik duyabilirsiniz. Günün ikinci yarısında duygusal konularda dikkatli olmalısınız.

Günün ilk yarısında bazı işlerinizi tamamlamak için fırsatlar bulacaksınız ve sizi rahatlatacak bazı haberler alabilirsiniz. Özellikle zihinsel aktiviteniz çok iyi olacaktır. Günün ikinci yarısı ise kendinizi kontrol etmenizin zor olacağı durumlarda kalabilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. İş ortamınızda duygusal nedenlerden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz ve rutin işlerinizde çeşitli sorunlar çıkabilir. İşinizle ilgili girişimleriniz için sabah saatlerini tercih edin.

Maddi konularda günün ilk yarısında kendinizi rahat hissedeceksiniz ve maddi olanaklarınızı arttırıcı bazı düşünceler geliştirebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi bir konuda girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Bugün yeni bir girişimde bulunacaksınız günün ilk yarısını tercih etmelisiniz. Akşam saatleri duygusal konularda dikkatli olun.


Saat: 01:06

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.