Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   1 Ekim 2014 Çarşamba Burç Yorumu; Boğa Burcu (https://www.forumaski.com/boga/133319-1-ekim-2014-carsamba-burc-yorumu-boga-burcu.html)

Şafak 30.09.2014 20:58

1 Ekim 2014 Çarşamba Burç Yorumu; Boğa Burcu
 
1 Ekim 2014 Çarşamba Burç Yorumu; Boğa Burcu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bugün burcunuz şöyle diyor:

Bugün içgüdülerinize güvenerek hareket etmelisiniz. İşiniz gereği seyahatler önem kazanabilir bu seyahatlerde konusuna göre önem vermeli ve iş bitirici tavrınızla hareket ederek hızlı bir şekilde sonuca yönelik girişimler sergilemelisiniz. Maddi durumunuzda gerçekleşecek olumlu etkiler gelirlerinizi geçmişte olduğundan çok daha iyi yönlendireceğiniz ve kazançlı yatırımlar gerçekleştireceğinize işaret etmekte. Bu süreçte dikkatli olmanız gereken nokta yapacağınız her anlaşmada girişimde işinizin karşılığı olan maddi konularda çıkarlarınızı gözeterek hareket etmek olmalıdır. Yorgun ruhunuzu dinlendirmeniz size oldukça iyi gelecektir meditasyon yapın müzik dinleyin ve enerjinizi yükseltin. İlişkisi olmayan Boğa burçları arkadaş ve yakınlarının hiçbir davetini geri çevirmemelisiniz. Aşkla nerede nasıl karşılaşacağınızı bilemezsiniz.

Alternatif Yorum:
Yorucu bir gün geçirmeye hazır olmalısınız. Kendinizi fiziksel olarak aşırı harcama meylindesiniz Bugün için fiziksel direnciniz yeterli olsa bile böyle devam ederseniz yakında serilirsiniz. Özellikle uyku düzeniniz değişken olabilir. Buna dikkat etmelisiniz. Ciddi planlarınız olabilir fakat arkadaşlarınız da bunlara izin vermeyebilirler.


Saat: 03:25

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.