Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   30 Ekim 2012 Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/boga/14575-30-ekim-2012-gunluk-burc-yorumlari.html)

Mavi 05.11.2012 02:21

30 Ekim 2012 Günlük Burç Yorumları
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]BOĞA
Göksel enerjiler, yüksek bir enerjiyle haftaya başlayacağınıza işaret etmekte. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yapılan anlaşma ve sözleşmelerin aktif olmasıyla popülariteniz ve maddi gelirlerinizde önemli artışlar yaşamaya başlayabilirsiniz. Yaptığınız işleri titizlikle değerlendirmelisiniz. Uzun süredir yaşadığınız konsantrasyon probleminiz de ortadan kalkıyor. Bugün öğrenme ve algılama gücünüz son derece yüksek. Özel yaşamında birliktelikleri olan Boğa’lar, 3. şahısların kıskanç ve sinsi yaklaşımlarıyla karşılaşmaları söz konusu. Beraberliğinizdeki uyum ve paylaşım, insanları kıskandırarak bu tarz yaklaşımlara itebilir. Bu gibi insanların huzurunuzu kaçırmalarına fırsat vermeden, gönül birliğiyle gerekeni yapmalısınız.


Günün Olumlaması: En yüksek akıl yetilerim şimdi faaliyette, öğrenmek istediklerimi kolayca öğreniyor. Aklımda depoluyor, zamanı geldiğinde en yüce hayrıma olacak şekilde kullanıyorum. İşlerim yolunda emek veriyor ve karşılığını bolca alıyorum. Sağlık, huzur, bolluk ve bereket yaşamımın vazgeçilmez güzellikleridir.


Saat: 08:13

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.