Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   16 Şubat 2015 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/boga/147120-16-subat-2015-pazartesi-boga-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 16.02.2015 18:26

16 Şubat 2015 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
 
16 Şubat 2015 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Yakın bir zaman içinde özel görüşmeleriniz var. Bunun ne tür bir görüşme olacağı belli olmasa da, sevinçlerinizin olacağı kesin görünüyor. Aldığınız bir tavsiyeyi iyi değerlendirmeniz, bugünleri daha sıkıntısız geçirmenizi sağlıyor. Düzgün dostlar içindesiniz. Bu konuda seçiciliğiniz kadar, dostluk ilişkilerindeki vericiliğiniz ve dostluğa bakışınız da belirleyici.

Aşk Yaşamı : Bugünlerde etkilenip kurmayı düşündüğünüz ilişki, sizi biraz yoracak gibi. Birbirinize fazla uzak karakterler olduğunuz şeklindeki düşünceleri ciddiye almanız yararlı olabilir.

İş Yaşamı : Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz.

Para Durumu : Çoktandır ödenmesi gereken bir alacağınızı muhtemelen bugün de boşuna bekleyeceksiniz. Deneyimlerinizle bazı ihtimallere hazırlıklı oluşunuz, sorun yaşamanızı engelleyemiyor.

Dikkat : Kendinizi genellikle haklı buluyorsunuz. Bu da kolay hata yapmanıza yol açıyor. Bugünlerde bir ilişkinizde, üzüntülü pişmanlıklar söz konusu olabilir.


Saat: 15:23

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.