Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   19 Nisan 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/boga/151368-19-nisan-2015-pazar.html)

Şekerpare 19.04.2015 09:18

19 Nisan 2015 Boğa Burcu
 
:boga:


19 Nisan 2015 Pazar Boğa burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 19 Nisan 2015 Pazar günü Boğa burcu için nasıl geçecek? İşte burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:
Sevgili Boğa, hiç bir amaç uğruna çalışmadan hayatını geçirmek istersen kısa zamanda pişmanlık duyabilirsin. Derinleşen duygularının oluşturduğu güçlü enerjiyi yaratıcı çalışmalar için kullanmalısın. Böylece üzerinde hissettiğin baskıyı azaltabilirsin. Kararsız ve şaşkın durma gelecek günleri şimdiden hazırlamalısın.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu


Bazı konularda sabrınız zorlanıyor olabilir veya bazı konularda öfkenizi kontrol edememeye başlamış ya da başlamak üzere olabilirsiniz. Günlük burç yorumları Sakinliğinizi korumaya çalışmalı, grup çalışmalarına veya iş birliğine yatkınlığınızı göstermelisiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu


Ay burcunuzda ilerlerken sizi duygusal açıdan etkileyen konular içindesiniz. Hareketli bir gün geçirebilirsiniz.


Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu


Bugün fedakarlık gerektiren bir konuda insanlara örnek olma ve herkesi ortak paydada buluşmaya teşvik etme ihtimaliniz var. Bir organizasyonun planlayıcısı olabilirsiniz. Sözlerinizin insanlar üzerinde etkili olduğunu bilin.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu


Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu


Kartınız Asılmış Adam... Yüzünüz gülerken içiniz ağlıyor adeta. Eski bir dostunuzla aranıza giren mesafe sizi çok yormuş ya da üzmüş ama ne yapacağınızı bilmiyorsunuz.


Saat: 02:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.