Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   20 Nisan 2015 Pazartesi Boğa Burcu (https://www.forumaski.com/boga/151416-20-nisan-2015-pazartesi-boga-burcu.html)

Şekerpare 20.04.2015 00:55

20 Nisan 2015 Pazartesi Boğa Burcu
 
20 Nisan 2015 Pazartesi Boğa Burcu


:boga:


İlham ve sezgilerinizin yükseldiği bir gün... İyi değerlendirin ve hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçin. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik güzel gelişmeler olacak. Bu arada içinizden yükselen sese kulak verin ve sezgilerinize güvenin. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler farklı boyutlar kazanabilir. İyimser ve anlayışlı olduğunuz bir dönemdesiniz. Böylece sorunlar ile başa çıkabilirsiniz ve sorumluluklarınız size zor gelse bile üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor. Dostlarınızın sizi onaylaması ve desteklemesi sizi harekete geçirecek.
Boğa Burcu Genel Durum
Bugün çevrenizdeki insanları etkilemeniz daha kolay olacaktır. Olayları kontrol altında tutmak ve sorunları çözmek konusunda avantajlı olacaksınız. Ön plana çıkmaktan korkmayın.
Boğa Burcu Kariyer Durumu
İş çevrenizden birçok insan, istedikleri rehberliği verebileceğiniz bildikleri için çevrenizde toplanabilirler. Birçok kişinin şartlarını değerlendirebilir ve kendilerine yol gösterebilirsiniz.
Boğa Burcu Hurriyet Yorumu

Bazı konularda sabrınız zorlanıyor olabilir veya bazı konularda öfkenizi kontrol edememeye başlamış ya da başlamak üzere olabilirsiniz. Günlük burç Sakinliğinizi korumaya çalışmalı, grup çalışmalarına veya iş birliğine yatkınlığınızı göstermelisiniz.
Boğa Burcu Milliyet Yorumu

Falınız:Ay burcunuzda ilerlerken sizi duygusal açıdan etkileyen konular içindesiniz. Hareketli bir gün geçirebilirsiniz.


Boğa Burcu Vatan Yorumu

Bugün fedakarlık gerektiren bir konuda insanlara örnek olma ve herkesi ortak paydada buluşmaya teşvik etme ihtimaliniz var. Bir organizasyonun planlayıcısı olabilirsiniz. Sözlerinizin insanlar üzerinde etkili olduğunu bilin.

Boğa Burcu Posta Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.


Saat: 01:01

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.