Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   Boğa Burcunda Bugün - 3 Mayıs 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/boga/152207-boga-burcunda-bugun-3-mayis-2015-pazar.html)

DeRDeST 03.05.2015 10:00

Boğa Burcunda Bugün - 3 Mayıs 2015 Pazar
 
Boğa Burcunda Bugün - 3 Mayıs 2015 Pazar

:boga:

Sevgili Boğalar saat 04:47 itibariyle, Akrep burcunda ilerleyecek Ay, arzularımızı partnerimiz veya başkaları aracılığıyla doyuma ulaştırma ihtiyacımızı işaret eder. Aşkın derinliklerinde kaybolmaya hazır hale geliriz. İlişkimiz ne kadar zorlu olsa da, vazgeçmemiz mümkün değildir.

Saat 11:35 Merkür-Satürn karşıtlığı, maddi ve manevi anlamda kazançlı çıkmak, başarılı işlerde bulunarak durumumuzu düzeltmek, endişelerimizden kurtularak ferah yaşamak arzumuzu işaretçisidir. Parayı, öylesine merkez alırız ki, sanki mutlu olmamız için tek gerekli olgu budur. O olmazsa hayatımızda hiçbir şeyin önemi yok gibidir. Bu nedenle, tüm zihnimizi bu meselelere odaklayıp, zekice planlar yapıp, kazanmak isteriz. Ancak şu andaki şartlar uzun vadeli bir gelir elde etmede, başkalarından destek görmekte, çalışma harici dış destekler elde etmekte zorlanmaya neden olabilir. Borç ve kredi gibi konularda güçlükler yaşanabilir. Evdeki hesap pek çarşıya uymadığı için, biz de kaygılanabiliriz. Bu kaygı zaman zaman sinirlerimizi gerebileceğinden ve bizi bir hayli endişeli hale getireceğinden, benim tavsiyem birkaç gün aceleci kararlardan kaçınmanızdır. Bir borcu kapamak için veya hemen kazanayım diyerek yanlış işlere kalkışmamakta yarar görüyorum.

Saat 23:02 Ay-Neptün olumlu görünümü, sağlam ve tutarlı kişilerle ilişki kurmaya olan meylinizi güçlendirir. Uzun vadeli hedefler belirlemenizi sağlayan bu enerji, hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu aklı başında değerlendirmenizde size yardımcıdır.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 17:36

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.