Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   Boğa Burcunda Bugün - 11 Mayıs 2015 Pazartesi (https://www.forumaski.com/boga/152903-boga-burcunda-bugun-11-mayis-2015-pazartesi.html)

DeRDeST 11.05.2015 03:54

Boğa Burcunda Bugün - 11 Mayıs 2015 Pazartesi
 
Boğa Burcunda Bugün - 11 Mayıs 2015 Pazartesi

:boga:

Sevgili Boğalar yeni haftamızı saat 02:51 Ay-Jüpiter karşıtlık etkisi altında karşılıyoruz. Bu enerji, hem toplum içindeki yerimizi bilerek ortam şartlarına ayak uydurmamız hem de iç dünyamızda baskılardan uzak, kendimizi ifade etmek arzumuzun göstergesi oluyor. Toplumsal görevlerimiz mi yoksa bireysel isteklerimiz mi önemli olan. Bunu tespit etmekte yarar var.

Saat 10:04 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümü, bir yanıyla yenilik hevesi veriyor, diğer taraftan dış dünyada birçok şeyin sizin istediğiniz gibi olmayışı nedeniyle gerginlik yaratıyor. Şöyle biraz rahat bırakın kendinizi. Bırakın ki, stres altında kalmayın.

Saat 13:36 itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşacak sondördünün ardından Ay, 12 Mayıs saat 05:53 olana dek Ay-boşluk etkisi altındayız. Söndördünün anlamı, sizi siz yapan ilkeleriniz, davranışlarınız, kararlarınız, girişimleriniz yoluyla kendinizi toplum içinde gösterme arzunuzdur. Sözgelimi ailenizle olan ilişkiniz, geçmişiniz, anılarınız, bugüne dek oluşturduğunuz değerleriniz dış dünyada bazı kişiler tarafından beğenilmeyebilir, onaylanmayabilir. Kimileri fazla sert biri olduğunuzu düşünür, bazıları maddiyatçı ve keseri kendi tarafına yontan bir kişi olarak sizi değerlendirebilir. Ailenizin sorumluluğu, güvenliği için mücadele ederken, dışarıdaki dünyanın kuralları öylesine baskındır ki siz ister istemez iki misli güçle savaşmak zorunda kalırsınız. Sakin olmak durumundayız.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 08:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.