Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   Boğa Burcunda Bugün - 19 Mayıs 2015 Salı (https://www.forumaski.com/boga/153838-boga-burcunda-bugun-19-mayis-2015-sali.html)

DeRDeST 19.05.2015 02:39

Boğa Burcunda Bugün - 19 Mayıs 2015 Salı
 
Boğa Burcunda Bugün - 19 Mayıs 2015 Salı

:boga:

Sevgili Boğalar 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında etkili olacak Merkür geri hareketi süresince, hesapsız işlere kalkışmamak, parayla alakalı her işimizi iyi kontrol etmek, takip etmek, yaş tahtaya ayak basmamak gerekiyor. Söz ile değil belge ve garantiyle iş yapmak lazım. Alım-satım işlerinde mutlaka sağlamlık aramalıyız. Mevcut bütçemizin sınırlarına taşmamak faydalıdır. Kime ne veriyoruz, kimden ne alacağız kontrolünü iyi yapalım. Cüzdanımıza, çantamızı, ötemize berimize dikkat edelim.

Merkür geri hareket döneminde her ne kadar bir noktada durmuş gibi olsak da, şu aralar kazanmak adına neler yapabiliriz, geleceğimizi garanti altına nasıl alabiliriz, bunlar üzerinde düşüneceğiz. Tabii ki yüzeysel değil, derinlemesine bir analiz işimize yarar. Öyle paramızı risk altına alacak yatırım, girişim veya harcamalardan uzak durmamızda, ölçüyü kaçırmamak faydalı olacaktır. Elimizdekini tutmak, bir müddet bekleyip, piyasanın şartlarını gözetmek yerinde olur. Aşk evimizin yöneticisi olması sebebiyle, Merkür geri hareketi, bizim aşkta geçmiş ve şu anki durumumuzu ideallerimiz ve hayallerimiz çerçevesinde ele alarak, öncelikle karşımızdaki kişiyi tanımaya, hemen karar vermemeye özen gösterelim. Bir ilişkide sorunlar varsa ve kısa süre önce ayrılmışsanız, şimdi tekrar bu ilişki canlanabilir. Ancak bu durumda bir daha yaşananları gözden geçirelim ve oldu bittiye getirmeyelim. Bir bakalım duruma ve geri hareket süresince iyi gözlemde bulunarak, değişen neler var anlayalım.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 13:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.