Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   Boğa Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi (https://www.forumaski.com/boga/157621-boga-burcunda-bugun-22-haziran-2015-pazartesi.html)

DeRDeST 22.06.2015 10:24

Boğa Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi
 
Boğa Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi

:boga:

Sevgili Boğalar yeni haftamızın ilk etkili enerjisi, saat 13:26 da gerçekleşecek olan Ay-Merkür görünümüdür. Bireyin, akıllıca düşünmesi halinde seçimlerinde yanlış yapmayacağını, parasına sahip çıkacağını, neye yatırım yapacağını bileceğini işaret ediyor. Maddi konularda bilinçli düşünmenin ve zeki davranmanın önemli olduğu konusunda bizi uyarıyor.

Saat 15:39 Ay-Neptün karşıtlığı, aşk hayatınızla ilgili konularda ılımlılık kadar, güven olgusunun da sizin açınızdan önemini işaret ediyor. İlişkide engeller olmamalı, her iki taraf da hayattan zevk almalıdır diye düşüneceksiniz.

Saat 16:46 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, bir yandan aileniz, eviniz, yerleşim yerinizle ilgili konulardaki gelişmeleri, destekleri işaret ediyor. Diğer yandan çalışma hayatınız ve günlük yaşantınızın değişimi ve sürpriz gelişmeleri işaret ediyor. Kısaca hayat size farklı bir pencere, kapı aralıyor. Bunları inatçı, sabit fikirli bir şekilde ele alırsanız, büyüyemezsiniz. Belki yeni bir yere taşınmanız gerekebilir veya yeni bir iş alanına yönelebilirsiniz. Eskinin yenilenmesi hali de diyebiliriz buna. Düşünmediğiniz bir şey de olabilir. Burada önemli olan, siz hep aynı rutin hayatı mı yaşamak istersiniz yoksa önünüzde açılan bu yeni yola mı tercih edersiniz. Bu görünüm gösteriyor ki, yaşanması muhtemel değişimler sayesinde siz de canlanacak, yeni ortamlara, insanlara alışacak ve üstünüzdeki ağırlıklardan kurtulacaksınız. O zaman hoş geldin diyelim güzelliklere.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 11:45

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.