Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   Astrolog Hande Kazanova 22-28 Haziran 2015 Haftalık Boğa Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/boga/157670-astrolog-hande-kazanova-22-28-haziran-2015-haftalik-boga-burcu-yorumu.html)

DeRDeST 22.06.2015 19:03

Astrolog Hande Kazanova 22-28 Haziran 2015 Haftalık Boğa Burcu Yorumu
 
Astrolog Hande Kazanova 22-28 Haziran 2015 Haftalık Boğa Burcu Yorumu

:boga:

Bu hafta içsel olarak yaşadığınız deneyimler aile ve ev hayatınızda daha esnek ve yaratıcı olmanıza neden olabilir. Kişisel gelişiminiz davranışlarınızı farketmenizle doğru orantılı. Bu yüzden bu haftabaşı riskli işlerinizde düşündüklerinizi uygularken biraz daha dikkatli olmalısınız.

Salı günü, paraya dayalı işleriniz, tutumlarınız için arkadaş ve sosyal çevrenizin sizi yanıltmasına izin vermeyin. Geleceğe yönelik fikir ve düşüncelerinizi ortaya koymakta acele etmeyin. Etrafınızdaki insanlardan kolay etkileneceksiniz.

Çarşamba günü, mars yengeç burcuna geçecek ve sizin yakın çevre ve iletişim evinizde hareket etmeye başlayacak. Mars gezegeni, yaşamsal enerjiyi, savaş ve mücadele alanımızı, **** dürtülerimizi temsil eder. Yani önünüzdeki dönemde iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Bu ev aynı zamanda sizin kısa yolculuklar eviniz olduğundan, bu ay boyunca araba kullanırken veya yolculuk yaparken dikkatli olmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle ve yakın çevrenizle iletişiminizde savaşçı ve sürtüşmeci tavırlardan kaçınmalısınız.

Astrolog Hande Kazanova
Kaynak: myastrolojiburc.com


Saat: 06:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.