Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   Sevgiliniz veya Eşiniz Boğa Burcu İse (https://www.forumaski.com/boga/158240-sevgiliniz-veya-esiniz-boga-burcu-ise.html)

DeRDeST 28.06.2015 07:28

Sevgiliniz veya Eşiniz Boğa Burcu İse
 
Sevgiliniz veya Eşiniz Boğa Burcu İse

:boga:

BEKLEMEYİ BİLİN!

Boğa burcu insanları, oldukça sakin, kararlı ve yavaştır. Aldığı kararların güvenliğinden tam emin olmadan da harekete geçmez. Onunla bir macera yaşamak isterseniz bunu hemen unutun. Çünkü Boğa insanı kendini güvende hissedene kadar harekete geçmeyecektir. Bu konuda çok inatçıdır. Sevgiliniz bir Boğa’ysa onun dokunma ve koku duygusunu harekete geçirecek hediyeler almalısınız.

Alternatif hediye seçenekleri: Lüks ve konforlu bir restoranda yemek, şarap kadehi, tirbuşon, bahçe bakım aletleri, saksıda çiçekler, nadide çiçekler, kaliteli bir çanta, hediye çeki, doğa sporları malzemeleri, kadınlar için cilt ve güzellik bakım seti, dantelli bluzlar ve iç çamaşırları, şekerlemeler ve çikolata, kıyafetler…

En iyi anlaştığı burçlar: Başaklar ve Oğlaklar’la kendilerini güvende hissederler ama işin içine biraz tutku katmak isterlerse, Balıklar, Akrepler ve Yengeçler iyi seçimlerdir.

Hande Kazanova


Saat: 12:10

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.