Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   Boğa Burcu 29 Haziran 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/boga/158378-boga-burcu-29-haziran-2015-pazartesi-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 29.06.2015 04:21

Boğa Burcu 29 Haziran 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu
 
Boğa Burcu 29 Haziran 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

:boga:

Sevgili Boğalar saat 06:20 itibariyle Yay burcunda ilerleyen Ay etkisiyle yeni haftaya adım atıyoruz. Bu enerji, hayatın zorlukları, bağımlılıklarımız, mali konular ve problemlerden kaçış arzumuzu işaret eder. İnsan bir yanıyla, zorunlu olduğu bir hayatı sürdürmenin, diğer yanıyla aslında özgürlüğün peşindedir. Ancak bunun için para da önem taşımaktadır. Özellikle yalnızsanız veya bir takım nedenlerle birilerine endeksli yaşıyorsanız canınız sıkkındır. Ancak yine de Ay-Yay burcu geçişinin kendi içindeki, her şey güzel olacak bakış açısı sizi biraz rahatlatabilir.

Saat 09:26 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm ailemizi, bizi veya yakın bulduğumuz kişileri şaşırtma, sürprizler hazırlama, onlara farklı görünme arzumuzun işaretçisidir. Evimizde yapacağı değişimler veya bizzat kendimizle alakalı yenilikler yaparak ilgi uyandırmak isteyebiliriz. Amacımız, takdir toplamak, şaşırtmak ve ne kadar sıra dışı ve özel biri olduğumuzu göstermektir. Ancak faaliyetlerimizi gizlice yürütürüz. Kimsenin bilmesini istemeyiz. Bu görünüm, sanatsal bir çalışmanın işaretçisi olabilir.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 18:12

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.