Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   Şenay Yangel Temmuz 2015 Aylık Boğa Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/boga/158797-senay-yangel-temmuz-2015-aylik-boga-burcu-yorumu.html)

DeRDeST 02.07.2015 18:09

Şenay Yangel Temmuz 2015 Aylık Boğa Burcu Yorumu
 
Şenay Yangel Temmuz 2015 Aylık Boğa Burcu Yorumu

:boga:

Yıldızların öğretmeni Satürn karşıt burcunuzda, Akrep burcunda, geri hareketine devam ederken aşk hayatınız ve arkadaşlarınızla ilgili yaşanabilecek sorunları da gündeme getirebilir. İlki 2 Temmuz'da Oğlak burcunda 2.si 31 Temmuz'da Kova burcunda Mavi Ay gerçekleşecek. ‘Mavi Dolunay’ın manası ayın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen addır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması

ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir. Amaçlarınızı sorgulayacağınız, farkındalık kazanabileceğiniz, hatalarınızı fark ederek ve gelişerek sapla samanı birbirinden ayırt edebileceğiniz zamanlar. Görmek istemediğiniz, kabullenmekte zorlandığınız yüzleşmeler yapabilir, duygusal olarak kısa süreli huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Sakin paniğe kapılmayın. Öğretmen Satürn kısa bir sınava tabi tutuyor sizleri. İlişkilerinizi zedeleyecek bir durum söz konusu değil, siz yeter ki geçtiğimiz 2.5 sene boyunca yaşadıklarınızı zihninizde harmanlayın ve kazandığınız olgunluğu ve bilgeliği yaşamınıza başarı ile yansıtma çabasında olun.

Aşk hayatınızda özellikle yeni bir ilişkiye adım atmak üzere olan Boğa’lar gizliliğe önem verin ve sadece kalbinizin sesini dinleyerek güven duyabileceğiniz kişilerden yana tercih yaparak ilerleyin. Finansal konularda yüzünüzü güldürecek gelişmelerle dolu bir aydasınız. Kazançlı çıkacağınızı hissettiğiniz her işe yönelik araştırmalar yapın ve emin olduktan sonra sizinle aynı fikirde olmayan kişileri de ikna etmeye çalışarak safınızı güçlendirip girişimleriniz için harekete geçin. 10 Temmuz'dan itibaren yatırımlar yapabilir, gayrimenkulle ilgili konularda hatırı sayılır karlar elde edebilirsiniz. Ay boyunca kazanımlarınız artarken birikim yapmaya bakmalı, kazancınızı har vurup harman savurmak isteyen aç gözlü kişilere karşı da dikkatli olmalısınız. 25 Temmuz'a kadar olan süreçte beden ve ruhsal enerjiniz yükseliyor, bedeninize ve ruhunuza daha iyi bakabilir, geçmişin gölgelerinden yüksek iradenizle uzaklaşabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs, 25 Temmuz'da ‘’R’’ geri hareketine başlayacak. Hijyenik sorunlar ve cilt alerjilerine karşı dikkatli olmalı, kullandığınız kozmetik ürünlerinden yediğiniz içtiğiniz her şeye özen göstererek hareket etmelisiniz.


Saat: 03:04

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.