Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Epilasyon lekesi nasıl geçer? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/127257-epilasyon-lekesi-nasil-gecer.html)

YeşiL6 21.08.2014 17:49

Epilasyon lekesi nasıl geçer?
 
Epilasyon lekesi nasıl geçer?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Epilasyon sonrası kalan lekeler genel olarak krem tedavisi yöntemi ile kremlerden yardım alınarak geçmektedir. Vücudun yüz bölgesine uygulanan epilasyon uygulamaları sonucunda yüzün güneş ışığına maruz kalması nedeni ile epilasyon lekesi oluşma ihtimali yüksektir. Güneşten koruyan kremler kullanarak oluşabilecek lekelere karşı önlem alınabilmektedir. Güneş ile etkileşime giren bölgeler daha dikkatli davranılarak korunması gereklidir. Peki,epilasyon lekesi nasıl geçer?

Epilasyonların kış aylarında yaptırılması daha uygun ve daha güvenli olmaktadır. Güneş ışınlarının epilasyon yapılan bölgelere etki etmemesi için kış aylarında yaptırmak daha iyi olacaktır. Epilasyon sonrası oluşan lekeleri yok etmek için doktorlar tarafından önerilen ve eczaneden alabileceğiniz bir sürü krem bulunmaktadır. Bu kremlerden en iyi etkili olanı bepanthen plus’dur. Her gün düzenli olarak epilasyon yapılmış ve sonucunda leke oluşmuş bölgelere uygulandığı takdirde 1 ay içerisinde lekelerin renklerinin açılmasında büyük aşama kaydedilebilir. Epilasyon lekesi nasıl geçer sorusuna bir cevap olarak ta kullanılabilecek bir diğer krem advantandır. Advantan aynı bepanthen plus gibi vücuda her gün sürülmez haftada 2 gün kullanılıp 2 gün de ara verilmesi tavsiye edilmektedir.

Epilasyon lekesi nasıl geçer sorusuna bir diğer çözüm yöntemi de bitkisel tedavi yöntemleridir. Bitkisel tedavi yöntemleri olarak vücutta bulunan lekelere zeytinyağı sürebilirsiniz. Bazı kremler hassas ciltlerde çeşitli yan etkiler yapabilir ve tedavi süreciniz başarısız olabilir.


Saat: 01:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.