Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Little Big’i Kim Kurdu? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/142956-little-big-i-kim-kurdu.html)

Friend 29.12.2014 16:40

Little Big’i Kim Kurdu?
 
Little Big’i Kim Kurdu?


23 ve 24 yaşlarındaki iki Türk kardeş tarafından kurulan Little Big, Avrupa’nın lider jean üretim markaları arasına yerleşmiştir. Fatih Çakoğlu...

23 ve 24 yaşlarındaki iki Türk kardeş tarafından kurulan Little Big, Avrupa’nın lider jean üretim markaları arasına yerleşmiştir. Fatih Çakoğlu ve Reyhan Çakoğlu’nun girişimleriyle dört kıtada da üretim faaliyetlerini sürdüren markanın tasarımları arasında farklı giyim ürünleri de yer almaktadır.

Özellikle Big Star ile kendi sınırlarını epey zorlayan markanın Çak Tekstil sermayesi ile tüketicilerinin beğenisini kazandığı bilinmektedir. New York Soho’daki 25 metrekarelik mağazası ve ileriye yönelik çarpıcı fikirleriyle adını sıklıkla söz ettirmeyi başaran Little Big markasının kuruluş tarihi 1943 olarak bilinmektedir.

Avrupa pazarında bilinirlik düzeyinin daha yüksek olduğu söyleyen Little Big’in Satış ve Pazarlama Müdürü Ufuk Kurtulgu, hedef kitlenin haricinde onları tanımayan kişilere de ulaşmayı amaçladıklarını belirtmiştir. 20 milyon üzeri üretim adediyle genellikle 15-25 yaş arasına hitap eden markanın Türkiye’deki 20-25 yaş arası kitleyi de harekete geçirdiği bilinmektedir. Özellikle düşük fiyata kaliteli ürün tasarımlarıyla her bütçeye çalışmalarını beğendirmeyi başaran Little Big markasının, sport giyim üretiminde de gelirlerini maksimum düzeyde arttırdığı bilinmektedir.


Saat: 17:42

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.