Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Sabıka Kaydı Nereden Alınır? - İnternetten Sabıka Kaydı Nasıl Alınır? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/146694-sabika-kaydi-nereden-alinir-internetten-sabika-kaydi-nasil-alinir.html)

Jineps 12.02.2015 13:38

Sabıka Kaydı Nereden Alınır? - İnternetten Sabıka Kaydı Nasıl Alınır?
 
Sabıka Kaydı Nereden Alınır? - İnternetten Sabıka Kaydı Nasıl Alınır?
Sabıka kaydı nereden, nasıl alınır, sabıka kaydı internetten alınır mı?, internetten sabıka kaydı nasıl alınır, sabı kaydı almak için gerekli evraklar nelerdir
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Sabıka Kaydı veya Adli Sicil Kaydı kişinin herhangi bir adli işleminin olup olmadığını gösteren belgedir. Sabıka Kaydı belgesi okul kayıtlarında, iş başvurularında, yurt dışı vize taleplerinde ve daha pek çok yerde talep edilen evraklardan birisidir. Sabıka kaydı tüm iş başvurularında kesinlikle istenen belgelerinden bir tanesidir. İşverenler işe alacakları personelin, kurumlar işe alacakları memurların adli kayıtlarının temiz olmasını görmek isterler.

Sabıka Kaydı Nereden Alınır?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları daha önceden sabıka kayıt örneklerini adliyeye giderek alıyorlardı. Geçtiğimiz yılarda yapılan düzenlemelerle birlikte e-devlet ortamından sabıka kaydınızı alabilirsiniz. turkiye.gov.tr adresine girerek, e-devlet şifrenizle giriş yaparak sabıka kaydınızı alabilirsiniz. Bu belgeyi ne için kullanacağınız sorusuna doğru yanıt vermeniz gerekmektedir.

Sabıka Kaydını almak için gerekli evraklar

Sabıka kaydını almak için sadece T.C. Kimlik numaranız ve e-devlet şifreniz yeterlidir. Bu kart ile beraber hangi amaçla sabıka kaydını alacağınızı belirtmeniz gereklidir.

Sabıka kaydı nereden, nasıl alınır ?



Saat: 14:31

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.