Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Güzel imza atma teknikleri (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/157039-guzel-imza-atma-teknikleri.html)

Perii 08.06.2015 21:25

Güzel imza atma teknikleri
 
Güzel imza atma teknikleri
En güzel İmza Nasıl Atılır, İmza Atma Teknikleri, İmza Nasıl Atabilirm, Güzel İmza Atmak İçin Ne Yapabilirim

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


İmza atma teknikleri genel anlamda bilindik bilgilerden oluşmaktadır. Tek isimli kişiler sadece adları üzerinden imza atabilir. İsmin baş harfi kullanılarak sonrası benzer ifadelerle el kaldırılmadan tek seferde imza atılmalıdır. İstenmesi halinde ismin baş harfi kullanılarak nokta atılıp sonrasında soyisim imza olarak atılabilir. K. Atatürk’te olduğu gibi adı soyadı Ahmet Güneşli olan bir kişi A. Güneşli şeklinde imza atabilir. Tabiki burda güneşli kısmı el yazı gibi imzanın asıl yerini taşımalıdır. Aynı şekilde sadece Ahmet kısmını el yazısı şeklinde imza olarak atılabilir veya sonunda G. işareti kullanılabilir. Çift isimliler için durum biraz daha karışık ancak alternatif daha fazladır. İmza atma teknikleri çift isimliler için daha kolay olabilmektedir. Ahmet Mehmet Güneşli olarak örnek verelim. A. Mehmet G. yapılabileceği gibi Ahmet M. G. yada A. M. Güneşli şeklinde kullanılabilir. Yada tek ismini kullanmak istediğinde bir önceki örnekteki gibi imza atılabilir. Burda asıl olan el yazısı gibi kullanılarak imza çevrilmesidir.



İmza atma tekniklerinde 1. kural elin kaldırılmadan harflerin birbirine bağımlılığı sağlanılarak atılmalıdır. İsim ve soyisim şeklinde kelime değişikliklerinde 1 kez el kaldırılabilir. İsim ve soyisim bir çizgi ile birleştirilebilineceği gibi birleştirilmedende nokta ile ayrılabilir. Son olarak imza atma tekniklerinde önemli olan bir noktada i,ş,ç gibi harflerdeki nokta işaretleri tüm imza bittikten sonra atılmalıdır.


Ariana 08.06.2015 21:26

Cevap: Güzel imza atma teknikleri
 
bunca yıldır yaşıyorum hala attığım imzayı bilmiyorum her seferinde farklı imza ha, beynim bulandı


Saat: 22:53

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.