Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Koyu Turkuaz Nasıl Bir Renktir? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/167649-koyu-turkuaz-nasil-bir-renktir.html)

DeRDeST 20.09.2015 20:17

Koyu Turkuaz Nasıl Bir Renktir?
 
Koyu Turkuaz Nasıl Bir Renktir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Koyu turkuaz çok kullanışlı bir renktir. Renk verdiği alana canlılık katar. Gençlik ruhunu aşılar. Bulunduğu ortamda pozitif enerjiyi güçlendirir.

Koyu turkuaz en çok retro tarzı ev tekstil ürünlerinde görülür. Havlular ve yatak örtüleri üzerinde bu renk çok şık durur. Halılar ve perdelerde de koyu turkuazı kullanılır. Verdiği sıcaklık sayesinde neredeyse her türlü eşya üzerinde kullanılabilir. Seramik biblo, çerçeve, şamdan, servis tabakları ve çeşitli ev eşyaları üzerinde de parlak bir doku şeklinde rengini gösterir.

Mobilyaların döşemelik kumaş rengi koyu turkuaz seçilebilir. Bu renk ortama hem şık hem de sıcak bir hava katar. Bu özellikleri sayesinde mobilyayı olduğundan daha hoş gösterir. Açık hava mobilyalarında da sıkça kullanılır. Bahçe oturma grupları, renkli plastik şezlonglar, veranda şemsiyeleri gibi eşyalar üzerinde de çok sıcak bir etki oluşturur.

Tüm canlı renklerle uyumu ve şıklığı sayesinde yazın vazgeçilmez rengidir. Plaj modası her yıl değişse bile renk olarak değişen tüm modanın içerisinde yerini alır. Mayo, bikini, plaj terliği, plaj havlusu, şemsiye ve çanta üzerinde her yaz görülebilir. Verdiği enerji sayesinde insanda olumlu bir ruh haline sebep olur.
Kıyafetlerde de yaz kış kullanılan bir renktir. Koyu turkuaz renkli üstler renkli kişilikler için vazgeçilmez parçalardır. Giyildiği zaman tüm gün olumlu bir his oluşturur.


Saat: 02:17

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.