Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Koyu Pembe Nasıl Bir Renktir? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/167652-koyu-pembe-nasil-bir-renktir.html)

DeRDeST 20.09.2015 20:23

Koyu Pembe Nasıl Bir Renktir?
 
Koyu Pembe Nasıl Bir Renktir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kırmızı ile beyaz renklerin birleşmesi sonucunda elde edilen pembe rengin rahatlatıcı bir etkisi vardır. Bazı mağazalarda kasiyerler tarafından pembe rengin tercih edilmesinin, müştelerin ödeme yaparken daha rahat ve iyi hissetmelerini sağladığı gözlemlenmiştir. Daha çok kadınlara ait bir renk olarak bilinse de, son zamanlarda erkek modasında da pembenin sıkça yer almaya başlaması bu algıyı değiştirmeye başlamıştır.

Koyu pembe, pembenin birkaç ton koyu halidir. Kırmızı kadar sert olmamakla birlikte, pembe renginden de daha canlı bir renktir. Bu renk hayatın her alanında tercih edilebilir. Gerek kıyafetlerde, gerek ev dekorasyonunda sıklıkla kullanılan bir renktir. Kıyafetlerde, özellikle yaz sezonunda bronzlaşmış ten ile güzel bir uyum yakalar. Yine yaz mevsiminde, kadınların koyu pembe renkli far ve ruj kullanması, yazın hissettirdiği canlılık ve mutluluk hisleri ile güzel örtüşür.

Kıyafetlerde sarı ile pembe gibi pembenin canlı, pullu parçalarla, beyaz veya kotla kombinlenmesi birbirini tamamlayıp yaz için ideal bir kombin oluştururken, siyah ile pembeyi her mevsimde kombinleyip şık ve hoş bir görüntü mümkündür. Dekorasyon konusunda koyu pembe koltuk örtüleri, minderler, aksesuarlar da oldukça revaçtadır ve ortamı sıkıcı görüntüden kurtarır. Biraz koyu ve göz alıcı bir renk olmasından ötürü duvarlarda, ofislerde fazla tercih edilmez.

Mavi 21.09.2015 13:53

Cevap: Koyu Pembe Nasıl Bir Renktir?
 
Pembeyi sevmiyorum

EbruLi 21.09.2015 13:53

Cevap: Koyu Pembe Nasıl Bir Renktir?
 
Sevmiyorum dil1

...


Saat: 15:17

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.