Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Limon Rengi Nasıl Bir Renktir? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/168001-limon-rengi-nasil-bir-renktir.html)

DeRDeST 23.09.2015 11:29

Limon Rengi Nasıl Bir Renktir?
 
Limon Rengi Nasıl Bir Renktir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Canlılığı temsil eden ve bulunduğu ortama enerjik bir hava katan limon rengi; hareketli, neşeli, eğlenceli ve hayatı dolu dolu yaşamayı seven insanların tercih ettiği bir renktir.

Limon rengi açık sarı ile yeşil arasında kalmış; canlılığı ve mutluluğu simgeleyen bir renktir. Özellikle kıyafetler üzerinde kullanılır. Yaz aylarında tişörtler, şortlar, pantolonlar ve tekstil aksesuarlarında görülür. Kış aylarında ise kazaklar, bereler, atkılar ve eldivenlerde limon rengini görmek mümkündür.

Limon rengi tekstil ürünlerinde son zamanlarda daha sık görülmekle birlikte neredeyse her ortama girmeyi başarabilmiştir. Spor kıyafetlerden resmi şıklığa, davet elbiselerinden çeşitli okul üniformalarına kadar her ortam için giyilebilecek bir parçada bu renge rastlamak mümkündür.

Limon rengi insana huzur verir. Tekstil ürünlerinin yanı sıra bu renkten en yüksek düzeyde faydalanmak için yaşam alanında da kullanmak doğru olur. Duvar boyaları, perdeler, nevresim takımları, masa örtüleri gibi evde göze çarpan her türlü alanda bu rengi bulundurmak gerekir. Özellikle yalnız yaşamayı tercih eden insanların evlerinde bu rengin kullanılması önerilir. Ofis ortamında da küçük detaylar üzerinde olması; çalışma enerjisinin kaybolmamasını sağlar. Duvar boyasından ziyade masaların ayakları, ofis kıyafetlerindeki küçük detaylar; çalışmak için gerekli olan enerjiyi ortamda barındırır. Bu renk nerede ve ne şekilde kullanılırsa kullanılsın insanda olumlu etkiler oluşturur.


Saat: 08:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.