Like Tree1Beğeni
  • 1 Post By Urahara

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02.07.2013, 22:01 #1 (permalink)
Ne Mutlu Türküm Diyene

Urahara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üye Numarası: 388
Kayıt Tarihi: 22.04.2013
Nereden: Forumaski belli
Cinsiyet:
Mesajlar: 1,970
Konular: 871
Beğeni Alınan: 1317
Beğeni Edilen: 1535
Rep Gücü: 7
Urahara is on a distinguished road

Standart Yumurta kabuğunu soymanın püf noktası



Yumurta kabuğunu soymanın püf noktası

Kahvaltıda haşlanmış yumurta yemeye bayılıyorsunuz ancak kabuklarını soymak işkence gibi mi geliyor?


Yumurta haşlarken karşımıza iki sorun çıkar. Birincisi yumurtaların kaynarken çatlaması ve içlerinin çıkmasıdır. Yumurtayı soğuk suya koyup yavaş ateşte kaynatırsanız çatlama ihtimalini azaltmış olacaksınız.
Diğer bir sorun da yumurtanın kabuklarının inatla soyulmamasıdır. Kaynattığınız suya bir çay kaşığı karbonat eklerseniz kabukların daha kolay soyulduğunu göreceksiniz.

Venüs beğendi.
Urahara isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile CevaplaAlıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


(Tümünü Görüntüle Konuyu Görüntüleyen Üyeler: 4
Jade, Perii, Urahara, Venüs
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 13:28

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
 

Hakkında

"Forum sitemizdeki yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz."

 

Copyright © 2016

SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.