Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Ev Yapımı Üzüm Sirkesi Hazırlanışı
Ev Yapımı Üzüm Sirkesi Hazırlanışı
Üzüm sağlığa oldukça yararlı bir meyve. Özellikle salatalarımıza enfes bir tat katan üzüm sirkesini siz de evinizde yapabilirsiniz. Bunun için üzümleri yedikten sonra saplarını saklayın.
Bunun yanında çürük üzümlerinizi de ekleyerek bir kavanoza koyun. Üzerine su doldurun. kavanozun ağzını bir tülbent ya da hava alabilecek bir bez ile kapatın.Bu karşımı iki hafta kadar arasıra karıştırarak bekletin.
İki hafta sonunda sirkenizi süzün ve kalan sıvıya biraz ekmek içi, bir kaç nohut ve bir kaşık kayatuzu ekleyin.bu karışımı 40 gün beklettikten sonra sirkeniz hazırdır.
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.