|
Bunları Biliyor musunuz ? kategorisinde açılmış olan Ev Yapımı Üzüm Sirkesi Hazırlanışı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
01.12.2013, 10:19 | #1 (permalink) |
| Ev Yapımı Üzüm Sirkesi Hazırlanışı Ev Yapımı Üzüm Sirkesi Hazırlanışı Üzüm sağlığa oldukça yararlı bir meyve. Özellikle salatalarımıza enfes bir tat katan üzüm sirkesini siz de evinizde yapabilirsiniz. Bunun için üzümleri yedikten sonra saplarını saklayın. Bunun yanında çürük üzümlerinizi de ekleyerek bir kavanoza koyun. Üzerine su doldurun. kavanozun ağzını bir tülbent ya da hava alabilecek bir bez ile kapatın.Bu karşımı iki hafta kadar arasıra karıştırarak bekletin. İki hafta sonunda sirkenizi süzün ve kalan sıvıya biraz ekmek içi, bir kaç nohut ve bir kaşık kayatuzu ekleyin.bu karışımı 40 gün beklettikten sonra sirkeniz hazırdır.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |