|
Bunları Biliyor musunuz ? kategorisinde açılmış olan Pastalarin Üstündeki meyvelerin kararmasi için konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
01.12.2013, 10:21 | #1 (permalink) |
| Pastalarin Üstündeki meyvelerin kararmasi için Pastalarin Üstündeki meyvelerin kararmasi için Jölesiz olan pastaların üzerinde kullanılan özellikle muz, elma, armut gibi meyveler çok kısa sürede kararmaya başlarlar. Doğradığınız meyveleri pastanın üzerine dizmeden önce limonlu suya batırırsanız kararmalarını önlemiş olursunuz.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |